Avond4daagse wordt groter

Uitgaan Reageer 3 min. leestijd

Ook in 2017 vindt er in Weert weer de avond4daagse plaats, alleen de editie van 2017 wordt groter!

In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt de Avond4daagse dit jaar georganiseerd door de nieuw op te richten stichting “SamenDoen Weert” in samenwerking met Weert in Beweging. Het is niet meer een activiteit in enkele wijken, maar het wordt de enige echte Weerter Avond4daagse! De planning is dat de avond4daagse zal plaatsvinden “in de week van de sport” van 9-17 september. Naast de 5 km en 10 km afstand is de intentie om dit jaar ook een 3 km en 15 km route mogelijk te maken.

De afgelopen 3 jaar hebben de wijkraden van Leuken, Groenewoud, Biest, Graswinkel en Moesel in Weert de avond4daagse georganiseerd. De activiteit werd gefinancierd vanuit het budget van de deelnemende wijkraden en vanuit een bijdrage van het project Mijn Straat Jouw Straat. Het project Mijn Straat Jouw Straat is vorig jaar beëindigd, dus daaruit kwamen geen financiële middelen meer beschikbaar.

Omdat de eerdere edities een groot succes waren, is het plan ontstaan om een grotere editie van de avond4daagse in Weert te organiseren. Door de samenwerking met Weert In Beweging wordt de verbinding gelegd naar een groot aantal Weerter bedrijven en organisaties. Dit jaar wordt de avond4daagse voor een groot deel gefinancierd vanuit een bijdrage van het Samenfonds 0495. Maar er moet ook hard op zoek gegaan worden naar sponsoren die een bijdrage willen leveren om de begroting helemaal sluitend te krijgen.

De organisatie is ook op zoek naar vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan dit geweldige stads-evenement. Of het nu praktische hulp tijdens het evenement zelf is, ondersteuning in de voorbereiding of inzet als bestuurslid. Vind jij het leuk om met wandelen bezig te zijn of je in te zetten om weert in beweging te houden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor meer informatie of aanmelden als vrijwilliger kun je mailen naar [email protected]. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via www.samendoenweert.nl, men houdt je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie