2.9 C
Weert
11 december 2018 10:19
Home Over WdG

Over WdG

Weert de Gekste is een mooi voorbeeld van een uit de hand gelopen hobby. Het online medium startte begin 2004 met een vriendengroep die hun stapavonturen in de regio Weert en Eindhoven online met elkaar deelden. In die tijd was er nog geen Hyves of Facebook. De naam Weert de Gekste is een persiflage op Eindhoven de Gekste en geeft de overtuiging weer dat er in Weert genoeg te beleven valt.

Vriendschap, plezier en passie voor actualiteiten zijn nog steeds de motor van WdG dat inmiddels is uitgegroeid tot een van de meest populaire online platforms in de regio. Naast een website en app is Weert de Gekste ook op Facebook, Youtube, Twitter en Instagram volop actief.

WdG is een online platform in de breedste zin van het woord. Bij de actualiteiten ligt de hoofdfocus op uitgaan en de inzet van hulpverleners in Weert en aangrenzende gebieden die een sterke relatie hebben met Weert. Naast actualiteiten kun hier ook terecht voor prijsvragen, vacatures, aanbiedingen en peilingen.

We willen het publiek blijven boeien en verrassen met content die de ‘stempel’ WdG verdient. We plaatsen daarom niet alles wat bij ons over de schutting wordt gegooid. Onze redacteuren beslissen of de berichten voldoen aan de Weert de Gekste “stempel” waarbij actualiteit en relevatie voorop staan. Daarbij wordt ook rekening gehouden met feedback en statistieken van eerdere berichten.