Adverteren

WdG blijft groeien – in bereik, in mogelijkheden en in ondersteuning. We zijn dé regionale partner voor bewoners, bedrijven en bestuurders. Een online platform met het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, leuke wetenswaardigheden en acties. En we blijven vernieuwen!

Wij denken met je mee

Omdat onze nieuwswaarde en de relevantie van berichten vooropstaan plaatsen wij niet zomaar elk item of elke tip. Onze redacteuren beslissen of de berichten voldoen aan de WdG-graadmeter en boeiend of verrassend zijn. 

Commerciële berichten kunnen in de vorm van banners, advertorials en acties worden geplaatst. Wij kennen ons publiek en weten welke berichten goed scoren. Daarom denken we graag met je mee over een pakkende campagne voor jouw bedrijf of organisatie.

Door samen te werken met inventieve partners kunnen wij teksten, foto’s, bewegende banners, boeiende films, originele prijsvragen en talloze andere creatieve concepten ontwikkelen. Zo behalen we samen een zo groot mogelijk bereik en een zo hoog mogelijk rendement!

Kopje koffie?

Heb je interesse in de mogelijkheden? Kom eens op de koffie voor een passend advies! Stuur een e-mail naar [email protected] om met ons in contact te komen en een afspraak te maken.