9.7 C
Weert
5 juni 2020 01:50
Home Contact

Contact

Persberichten, tips en vragen mag je bij ons gewoon over de schutting gooien.
Iets gevonden of vermist? Meld het gratis via dit formulier 📌.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alvast bedankt en onder alle bruikbare nieuwstips wordt elke week een vlaai van Kr8tig of cadeaumunten van Bacio verloot.

Je kan WdG ook via WhatsApp bereiken:
06-27355547

Zie je iets bijzonders gebeuren? Stuur dan een berichtje! Ook persberichten en (gespot)foto's zijn van harte welkom. Bellen heeft overigens geen zin. Vanwege grappenmakers ligt de 'hoorn standaard van de haak'. Je kan ook op het WhatsApp-icoontje rechtsonder klikken.

Eerder kon je al de fotograaf tippen. Sinds 17 december 2019 is de techniek gewijzigd waardoor je meteen contact hebt met de redactie.
Wil je WdG een blog-, nieuws- of persbericht toesturen? Dan is jouw bericht van harte welkom via [email protected]

Advies:
- stuur een .doc of .pdf-bestand.
- stuur foto / folder los mee.
- houd het bondig qua tekst (3 - 6 alinea's).
- houd rekening met de WdG-formule
Aanvragen voor originele foto's worden niet in behandeling genomen, met uitzondering van andere media. Zij kunnen contact leggen met de redactie en vragen naar de tarievenlijst.
Wil je gezien worden en adverteren op WdG, neem dan contact op via [email protected] en vraag naar de beschikbare mogelijkheden.
Regelmatig publiceren we berichten over evenementen. Dat gebeurt bij bijzondere en/of grote evenementen. Berichten zijn van harte welkom via [email protected]

Gratis vermelding in agenda
Wil je een gratis vermelding in de evenementen-agenda? Meld jouw evenement dan aan via www.metonsinweert.nl.
Wil je een vacature of klus plaatsen? Ga da naar: www.weertdegekste.nl/vacatures
Wil je een vermissing melden? Dat kan. Hiervoor hebben we een speciaal 'prikbord' ingericht. De informatie en een foto kun je invullen door hier te klikken.

Je kan er ook terecht voor gevonden items / dieren, felicitaties en/of verzoekjes voor vrijwilligers. Afhankelijk van de situatie plaatsen we de berichten door op onze social media kanalen.