Home Contact

Contact

Het team van WdG zit momenteel in vakantie-modus t/m 18 augustus 2017. Houd er rekening mee dat, wanneer een antwoord noodzakelijk is, dit later kan komen dat normaal.

Organiseer je een evenement of benefietvoorstelling dan kun je deze aanmelden via de evenementenkalender van www.metonsinweert.nl.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De dienstdoende fotograaf is te bereiken via WhatsApp: 06-27355547
(alléén Whatsapp-berichten)

Zie je iets bijzonders gebeuren? Stuur hem dan direct een berichtje! Is jouw nieuwstip bruikbaar dan maak je ook nog kans op een smakelijke beloning.
Wil je WdG een blog-, nieuws- of persbericht toesturen? Dan is jouw bericht van harte welkom via [email protected] of via WhatsApp: 06-27355547.

Advies:
- stuur een .doc of .pdf-bestand.
- stuur foto / folder los mee.
- houd het bondig qua tekst (3 - 6 alinea's).
- houd rekening met de WdG-formule
Aanvragen voor originele foto's worden niet in behandeling genomen.
Wil je gezien worden en adverteren op WdG, neem dan contact op via [email protected] en vraag naar de beschikbare mogelijkheden.
Regelmatig publiceren we berichten over evenementen. Dat gebeurt bij bijzondere en/of grote evenementen. Berichten zijn van harte welkom via [email protected] of via de WhatsApp-tiplijn: 06-27355547.

Gratis vermelding in agenda
Wil je een gratis vermelding in de evenementen-agenda? Meld jouw evenement dan aan via www.metonsinweert.nl.
Wil je een vacature of klus plaatsen? Ga da naar: www.weertdegekste.nl/vacatures
Wil je een vermissing melden? Dat kan. Hiervoor hebben we een speciaal 'prikbord' ingericht. De informatie en een foto kun je invullen door hier te klikken.

Je kan er ook terecht voor gevonden items / dieren, felicitaties en/of verzoekjes voor vrijwilligers. Afhankelijk van de situatie plaatsen we de berichten door op onze social media kanalen.