Home Contact

Contact

  • Drop files here or
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Onze fotograaf is te bereiken via WhatsApp: 06-27355547

Zie je iets bijzonders gebeuren? Stuur hem dan direct een berichtje! Is jouw nieuwstip bruikbaar dan maak je ook nog kans op een smakelijke beloning.
Wil je WdG een blog-, nieuws- of persbericht toesturen? Dan is jouw bericht van harte welkom via [email protected] of via WhatsApp: 06-27355547.

Advies:
- stuur een .doc of .pdf-bestand.
- stuur foto / folder los mee.
- houd het bondig qua tekst (advies: max half A4'tje).
Aanvragen voor originele foto's worden over het algemeen niet in behandeling genomen. Er geldt een uitzondering voor betrokkenen van een gefotografeerde calamiteit.

Andere media kunnen foto- en videobeelden tegen een vergoeding overnemen. Stuur hiervoor een bericht naar [email protected] of stuur een app naar de fotograaf via WhatsApp: 06-27355547.
Wil je gezien worden en adverteren op WdG, neem dan contact op via [email protected] en vraag naar de beschikbare mogelijkheden.
Regelmatig publiceren we berichten over evenementen. Dat gebeurt bij bijzondere en/of grote evenementen. Berichten zijn van harte welkom via [email protected] of via de WhatsApp-tiplijn: 06-27355547.

Gratis vermelding in agenda
Wil je een gratis vermelding in de evenementen-agenda? Meld jouw evenement dan aan via www.metonsinweert.nl.
Wil je een vacature of klus plaatsen? Ga da naar: www.weertdegekste.nl/vacatures

Facebook

Jelle kijkt van 8.00u 's ochtends tot middernacht

De redactie van WdG is het snelst te bereiken via Facebook. Als je via Facebook een berichtje stuurt krijgen we direct een bericht op ons telefoonscherm te zien. Dus voor Snelle Jelle moet je op Facebook zijn.