Herpertz verhuist in colonne

Nederweert – (Foto’s/video) De verhuizing van het kraanbedrijf Herpertz ging vanochtend niet geheel onopgemerkt voorbij. Het was vanochtend rustiger dan normaal op de weg vanwege Hemelvaart en dus voor het bedrijf een mooie gelegenheid om te verhuizen.

Herpertz is van Heythuysen naar Nederweert verhuisd. Het bedrijf groeit en heeft daarom ook plaats nodig om het machine- en wagenpark te kunnen uitbreiden. Met de nieuwe locatie op industrieterrein de Pannenweg in Nederweert heeft Herpertz weer genoeg ruimte om de grote transportmiddelen te kunnen huisvesten. Tevens ligt de nieuwe locatie aan diverse uitvalswegen, ideaal wanneer men bij bergingsklussen ergens snel ter plaatse moet zijn.

Vanochtend vond de verhuizing van tientallen mobiele kranen plaats. Het schouwspel trok de nodige bekijks langs de wegen. Heb je het gemist en wil je het bijzondere wagenpark van Herpertz alsnog aanschouwen, dan kan dat op zaterdag 27 mei a.s. tussen 10.00 en 17.00 uur. Het bedrijf (gelegen aan de Magnesiumstraat 28, Nederweert) houdt dan een open dag voor belangstellenden. Vanaf 1 juni wordt de dienstverlening vanaf de nieuwe locatie voortgezet.

Colonne deels vastgelegd via dashcam

https://youtu.be/50NHbr3687M

[nggallery id=’5117′]