Programma Foodstock bekend

Plaats een reactie 2 min. leestijd

Na de vuurdoop in 2017 met een bomvol Stadspark kon een vervolg amper uitblijven. Tijdens het weekend van vrijdag 15 t/m zondag 17 juni, kunnen bezoekers hier wederom genieten van eten, drinken en muziek. De toegang van Foodstock Weert is gratis.

Met een aanbod van ruim 25 foodtrucks met Surinaams, Vietnamees, Spaans, Mexicaans, Aziatisch en nog veel meer kent Foodstock een breed aanbod uit allerlei werelddelen. Daarnaast is er gezorgd voor een variabel muziekprogramma met veel verschillende stijlen.

Organisator Davy Versfeld van FT Productions: “We hebben het programma bewust erg breed gehouden met voor ieder wat wils. Op vrijdag starten we met DJ JMMSTR, in de avond neemt het Weertse deephouse & techno-concept Ondergronds het muzikale stokje over met headliner Man With No Shadow. Op zaterdag hebben we de driekoppig powerband The Uppertones en in de avond Ondegronds. De laatste dag staat de band Brassta & wederom DJ JMMSTR op het programma. Extra aandacht hebben we besteed aan onze jongste gasten, zij kunnen zich vermaken op springkussens, bij de ballonenclown of in de zweefmolen. Uiteindelijk moet iedereen van 0 tot 100 jaar zich op Foodstock kunnen amuseren”.

Verwachtingen overtroffen

Over de terugkeer naar Weert en het Stadspark in het bijzonder meldt Versfeld het volgende: “Ons debuut hier vorig jaar overtrof al onze verwachtingen. Het is gebleken dat Weert en dan met name de mooie locatie zich uitstekend lenen voor Foodstock. Wat ons betreft een match die we de komende jaren nog vaker zullen maken”.

Vrijdag 15 juni: 16.00 – 00.00
Zaterdag 16 juni: 14.00 – 00.00
Zondag 17 juni: 12.00 – 21.00

Meer informatie

www.festival-foodstock.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie