Winactie Diep aan de Waterkant

Plaats een reactie 3 min. leestijd

Update – Winactie – Op zaterdag 1 september zal de weide aan de Voorhoeveweg in Weert, het decor zijn van Diep aan de Waterkant, op een nieuw terrein, met dit jaar niet een maar twee stages. ‘’We willen het intieme karakter van Diep aan de Waterkant behouden maar wel meer variatie bieden aan onze bezoekers. We kunnen op deze manier zowel House als de Techno volledig tot zijn recht laten komen, met voor elke stijl een eigen stage.’’

De organisatie zet dit jaar nog meer in op een totaal beleving met naast dj’s en live acts ook ruimte voor diverse andere kunstvormen. Daarnaast is Diep Events volop bezig met het verduurzamen van het festival, met tal van zichtbare en onzichtbare oplossingen.

De line up bestaat uit (live)acts van nationale en internationale faam, oude bekenden en regionaal talent.

Diep | Techno Stage

Steve Rachmad
Michel de Hey
Lucky Done Gone
Marc Creemers
Merdeka
Trashcan
Snaar P
Wouter van Leeuwen (Live)

Diep | House Stage

Boris Werner
Fouk
Phreaks Of Visions (Live)
Mairo Nawaz
Band Of Misfits
Jef Hecker

Early Birds €13,50 (Uitverkocht)
Regular Tickets €17,50
Lame Bird Tickets €20,50
Group Tickets 6 pers. €85,50 (Uitverkocht)

Facebook Event: https://goo.gl/eq7dcR
Ticketlink: https://eventix.shop/5249jdkn

WdG mag 2 x 2 tickets verloten aan de lezers van dit bericht. Vul het formulier in en je maakt direct kans. De prijswinnaars krijgen van de organisatie bericht per e-mail. De prijsvraag duurt t/m 1 aug. 2018.

Update winnaars:

L. Roelvink
S. Haanen

Geen tickets gewonnen? Weert de Gekste mag jou een korting aanbieden van 10% per ticket. Claim via deze link https://eventix.shop/5249jdkn je korting met de code WEERTDEGEKSTE. Deze kortingscode is geldig t/m zondag 5 augustus.

De kleine lettertjes

Deze prijsvraag duurt t/m woensdag 1 augustus 2018. De winnaars worden daarna door de organisatie geïnformeerd. Jouw gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de namen en mailadressen van de winnaars worden doorgegeven aan de organisatie Diep zodat ze jou gratis toegang kunnen verlenen. Maximaal 2 verschillende deelnemers per ip-adres (computeraansluiting). Minimale leeftijd deelnemer: 18 jaar. Jouw voorletter en achternaam wordt op deze pagina vermeld om te vermelden wie de winnaars zijn. Bij deze prijsvraag is onze privacyverklaring van kracht. Onder alle deelnemers vindt een loting plaats.

Bekijk je dit bericht via de app en wil je deelnemen? Klik dan hier: https://iwdg.nl/2uV7BWV

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie