Win een Airfryer van EP Tummers

Plaats een reactie 3 min. leestijd
Maak kans op deze Airfryer

Winactie – EP:Tummers opende bijna een jaar geleden, op 18 januari 2019, de deuren van haar nieuwe winkel in Weert, op de Moesdijk 2 naast de Gamma. En het is niet zomaar een winkel, maar een ware megastore van maar liefst 1500m2! Deze prachtige, moderne zaak is 7 dagen per week te bezoeken en biedt onderdak aan een ruim scala aan elektronische apparatuur. Om dit heugelijke moment te vieren mogen we via WdG een Philips Airfryer XL verloten.

Beleving staat centraal

In de nieuwe, vooruitstrevende winkel staat beleving centraal. EP:Tummers biedt een uniek winkelconcept dat een ware ervaring is. Kom bijvoorbeeld langs in de koffiecorner en geniet van de lekkerste koffiespecialiteiten, vers voor jou gezet! Of neem plaats in de audio-ruimte, en laat je onderdompelen door prachtige geluidservaring. De demonstratrice bakt live de lekkerste hapjes en zij toont je meteen hoe de apparaten werken. Wil je zelf met een apparaat aan de slag? Ook dat is mogelijk: neem deel aan een gratis kookworkshop in de winkel!

Service met een hoofdletter “S”

Kenmerkend voor alle medewerkers van EP:Tummers is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. EP:Tummers beschikt tevens over een eigen bezorgdienst en witgoed service. De bezorgers zijn echte vakmensen die je graag helpen met het correct instellen van jouw apparaat, uitleg geven, of de installatie voor je verzorgen. De witgoed monteurs komen bij je thuis langs voor reparaties op locatie, om apparaten in te bouwen of om deze in te meten. Daarnaast beschikt EP:Tummers over een Service Center in de winkel, waar je 7 dagen per week terecht kun voor assistentie met technische problemen.

Voor actuele openingstijden en meer informatie over EP:Tummers kijk op https://eptummers.nl/onze-winkels/weert.

Prijsvraag

Maak jij de leukste foto en/of selfie in de winkel van EP:Tummers Weert?

Helaas deze prijsvraag is voorbij, de winnaar is E.Lormans.

 

Actievoorwaarden: maximaal 1 inzending per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 5 januari 2020. De ingevulde gegevens worden alleen gedeeld met EP:Tummers. Je dient de prijs, na instructies van WdG, zelf op te halen in Weert. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. EP:Tummers kan vragen om een foto te maken van de prijswinnaar.

Bij de inzending dient tevens aangevinkt te worden of de ingestuurde foto voor marketingdoeleinde gebruikt mag worden. Bij ‘ja’, zal de foto gedeeld worden met de marketingafdeling van EP:Tummers. Mocht je ‘nee’ invullen, ding je evengoed mee voor de prijs.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie