Win een uniek zeîverlepke

Plaats een reactie 2 min. leestijd

Winactie – Cigo van Bun in de Muntpassage heeft samen VIB (Very Important Baby) een unieke Wieërter slabber ontworpen, het ‘zeîverlepke’. Ter promotie van de winkel die in crisistijd open is en het unieke product mag WdG 3 zeîverlepkes verloten aan de deelnemers van de prijsvraag.

De zeîverlepkes zijn in de winkel, gelegen in de Muntpassage, verkrijgbaar voor €6,95 per stuk. In deze moeilijke tijd heeft Cigo Van Bun aangepaste openingstijden maar ze staan dagelijks voor je klaar: (dinsdag-zaterdag van 10-17 uur en op maandag van 13-17 uur). Ook hebben ze een bezorgdienst voor mensen die niet kunnen of de deur uit willen. Bestellingen kun je doorgeven via 0495-537577.

Winactie

Wil je kans maken op dit unieke product? Geef dan via onderstaand formulier aan waarom je graag een zeîverlepke zou willen winnen.

De prijsvraag is helaas afgelopen. Uit de vele mooie en leuke inzendingen zijn er 3 winnaars voortgekomen:
– L. Vanderfeesten
– M. van Bommel
– C. van de Voort

Van harte gefeliciteerd!

Bekijk je dit bericht via de app van WdG en wil je meedoen? Ga dan naar: https://iwdg.nl/2UX5L3U.

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 16 jaar. De prijsvraag duur t/m 12 april 2020. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. De prijswinnaar wordt bekend gemaakt in week 16. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Cigo Van Bun. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. Cigo Van Bun kan vragen om een foto te maken van de prijswinnaar.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie