Speakers’ Corner met Peter Verkennis in Café de Harmonie

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Café de Harmonie organiseert op zaterdag 24 juni de volgende editie van Speakers’ Corner. Deze editie staat in het teken van Bospop. ‘Mister Bospop’ Peter Verkennis neemt plaats op het spreekgestoelte op het cafépodium. Voorafgaand aan Bospop 2023 gaat Peter in op de ontwikkelingen rondom popfestivals en Bospop in het verleden, het heden én de toekomst. Gastheer namens Café de Harmonie is Bram Sentjens. Aanvang is 16.00 uur, entree is gratis.

Speakers Corner

De Speakers’ Corner is een bijeenkomst van circa 45 minuten waarin bekende Weertenaren hun ongezouten mening geven over actuele ontwikkelingen in de politiek, cultuur en maatschappij. Uiteraard vertellen ze ook over hun actieve rol en eigen bijdrage hierin. Wat drijft Peter en hoe kijkt hij terug op zijn jarenlange rol in de organisatie van Bospop? Hoe ziet hij de toekomst van het festival in relatie tot andere festivals als Pinkpop en Rock Werchter? Uiteraard is er gelegenheid voor vragen en discussie.  

Speakers’ Corner is van origine een gedeelte van het Hyde Park in Londen, waar al van oudsher sprekers in het openbaar hun mening verkondigen. In navolging van Londen zijn er Speakers’ Corners in Singapore, Sydney, Gent en Amsterdam. En nu ook in Weert in Café de Harmonie. Het café heeft de Voeële Hook ofwel Beer-and-bullshit-Corner en sinds 2022 een Speakers’ Corner. De prominente Weertenaren Marc Bonten (medicus, lid van OMT), Jos Verspagen (muzikant, trompettist in het Rotterdams Philharmonisch Orkest) en ere-vorst Jan Stroek van de Rogstaekers waren eerder te gast.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie