Maandag werkzaamheden aan snelweg A2 tussen Eindhoven en Weert

Algemeen Informatie Weert Reageer 2 min. leestijd

Weggebruikers die van plan zijn om maandagavond de snelweg A2 te nemen tussen Eindhoven en Weert, moeten rekening houden met asfalteringswerkzaamheden die naar verwachting hinder zullen veroorzaken.

De werkzaamheden vinden plaats in de richting van Eindhoven naar Maastricht, tussen het knooppunt Leenderheide en Weert-Noord (afrit 38). Verwacht wordt dat de hinder zal variëren tussen de 10 en 30 minuten, waarbij een omleiding is ingesteld om het verkeer in goede banen te leiden.

Deze onderhoudswerkzaamheden zijn noodzakelijk om de kwaliteit en veiligheid van de snelweg te waarborgen. De asfalteringswerkzaamheden zullen aanvangen op maandag 3 juli om 21:00 uur en duren tot dinsdag 4 juli 05:00 uur.

Af- en toeritten afgesloten

Om de verkeersstroom tijdens de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen, geldt er op het deel van de snelweg dat wel open blijft een snelheidsbeperking van maximaal 70 kilometer per uur. Er zal een afsluiting zijn tussen het knooppunt Leenderheide en Wildenberg (afrit 37a). Daarnaast zullen afrit Budel (afrit 37), afrit Maarheeze (afrit 36), afrit ’t Haasje en toerit ’t Haasje tijdelijk gesloten zijn. Een wordt een omleiding ingesteld.

Meer informatie

Het is raadzaam om ruim op tijd te vertrekken en rekening te houden met de mogelijke vertragingen. Voor actuele verkeersinformatie kun je raadplegen via: rwsverkeersinfo.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie