Weerter auteur derde prijs Beste Nederlandse Vrouwenthrillers 2022

Algemeen Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Marja Boomstra, een veelbelovende schrijfster van psychologische thrillers, heeft met haar boek ‘Verzengende stilte’ de derde prijs behaald bij de gerenommeerde wedstrijd voor De Beste Nederlandse Vrouwenthriller 2022. Dankzij haar lezers die volop voor haar hadden gestemd bereikte ze de shortlist (beste tien). De juryleden hebben vervolgens de derde prijs toegekend. Deze erkenning in de top drie onderstreept haar talent en positie binnen het genre.

In de ban van

Met haar bekroonde inzending, deel twee van een serie van vier boeken, heeft Marja Boomstra bewezen dat ze een meester is in het creëren van beklemmende en intrigerende plots. Haar psychologische thrillers, doordrenkt van spanning en onverwachte wendingen, weten lezers in Nederland en België in de ban te houden en mee te slepen in een duister universum van mysterie en intriges.

In een reactie op haar bekroning in de top drie van Vrouwenthrillers gaf Marja Boomstra aan vereerd en dankbaar te zijn voor de erkenning door zowel haar lezers als de juryleden. “Ik wil graag vooral mijn lezers bedanken voor hun steun en vertrouwen. Dit succes motiveert me om nog meer boeiende verhalen te creëren die hen op het puntje van hun stoel houden.”

Meer informatie

Voor meer informatie over Marja Boomstra, haar werk en toekomstige publicaties kunt je terecht op haar website www.marjaboomstra.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
1 reactie