Vacature All-In Carwash Nederweert

Website All-In Carwash Nederweert

Wasstraat

Wij zoeken meerdere gemotiveerde medewerkers voor onze nieuwe carwash in Nederweert!

Jij!

Jou lijkt het een uitdaging om iedere vuile auto die de wasstraat binnenrijdt, weer als een stralende bolide naar buiten te laten gaan. Je laat je niet afschrikken door een paar waterspetters en je bent zó precies dat geen plekje op de auto vergeten wordt. Je bent leergierig en hebt technisch inzicht, waardoor de verschillende functies van de wasstraat binnen no-time in je hoofd zitten.

Klantcontact

Jij zorgt dat iedere klant op zijn gemak gesteld wordt en houdt op drukke momenten de vaart erin. Heeft een klant een vraag, dan ben jij het aanspreekpunt! Jij leert snel de verschillende opties van de wasstraat uit je hoofd en kunt dit ook aan de klant uitleggen. Wil de klant een uitgebreid pakket met binnen reiniging, dan ben jij niet bang om hiervoor je handen uit de mouwen te steken!

Technisch inzicht

Je hebt goed technisch inzicht en leert snel wat er nodig is om de wasstraat goed te onderhouden. Ook ben je probleemoplossend ingesteld. Wanneer er zich een storing voor doet, ben jij degene die deze kan oplossen. Ook zie jij precies wat een auto nodig heeft. Een beetje extra voorreiniger of snel gebruik van de hogedrukspuit? Jij zorgt voor de finishing Touch!

Functie-eisen

Je kunt goed met mensen omgaan, bent lichamelijk fit en bereid om je handen uit de mouwen te steken. Daarnaast vind je het leuk om je te verdiepen en je bezig te houden met het technische aspect van de wasstraat. Je bent in bezit van een rijbewijs. All-In Carwash Nederweert is doordeweeks geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00u-20:00u, zaterdag van 8:00u-18:00u en zondag van 09:00u-17:00u. Flexibel inzetbaar zijn, is een eis. Het is een pré als je woonachtig bent in de omgeving van Nederweert.

Wat bieden wij?

All-In Carwash bied jou een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden binnen een groeiende, jonge organisatie. Wij zoeken iemand die 38 uur per week flexibel inzetbaar is, en ons team met enthousiaste collega’s wil komen versterken!

We hanteren de CAO voor tankstation en wasbedrijven. Je krijgt een goed salaris ruim boven het wettelijk minimum en pensioenopbouw.

Solliciteren

Word je enthousiast als je dit leest en zie je jezelf terug in bovenstaande vacature? Stuur dan een e-mail naar [email protected] t.n.v. Jasper de Brouwer, inclusief CV en motivatie. Wij nemen snel contact met je op en wie weet werk jij binnenkort in de langste en meest geavanceerde wasstraat van Nederland!

Om te solliciteren email jouw gegevens naar jasper@allincarwash.com