Operator 5-ploegen

Site Nyrstar

Of je nu een ervaren operator bent of het vak graag wil leren, je bent van harte welkom bij Nyrstar, oftewel de Zinkfabriek in Budel-Dorplein.  Je kunt bij ons het vak leren, zowel van je ervaren collega’s en trainingen on the job als via (erkende) opleidingen bij onze eigen bedrijfsschool. Je bent geïnteresseerd in chemie en/of techniek en zet je kennis graag in op een unieke werklocatie: Nyrstar is namelijk de enige zinkproducent van Nederland! Ga jij binnenkort bij ons aan de slag als procesoperator?

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

Je bent geïnteresseerd in techniek en steekt graag je handen uit de mouwen. Als operator ben je nauw betrokken bij (een deel van) het proces waarbij zink ontstaat en je bent nieuwsgierig hoe dat dan precies verloopt. Als je bij Nyrstar aan de slag gaat, ga je dit allemaal ontdekken!

Tijdens je eerste werkdag merk je al dat Nyrstar zijn medewerkers centraal zet: je krijgt een introductie van een van onze trainingscoördinatoren. Je krijgt hierbij alle informatie om een vliegende start te maken binnen Nyrstar. Uiteraard stopt dit niet na de eerste werkdag, maar kun je gedurende je loopbaan op diverse manieren je kennis en vaardigheden verbeteren. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan een van de opleidingen via onze eigen bedrijfsschool, via training on the job met je mentor of via e-learnings die je kunt volgen. Of jouw interesse nu vooral richting techniek gaat of richting chemie: samen met jou bepalen we de werkplek waar jij het beste past!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als operator werk je samen met een team van collega’s en zorg je ervoor dat het chemische proces waarbij zink ontstaat continu kan blijven lopen. Afhankelijk van de afdeling waar je werkt bedien je zelfstandig een aantal machines, maar zorg je er ook voor dat alle apparatuur goed blijft werken door regelmatige controles en inspectierondes. Kleine reparaties voer je zelf uit en als je onderhoudscollega’s zorgen voor groter onderhoud of reparaties ben jij degene die er door het isoleren van (delen van) de installatie voor zorgt dat zij veilig hun werk kunnen doen.

Verder voel je je thuis in de chemie: als operator ben je namelijk ook bezig met het afstellen, doseren, aanmaken en analyseren van chemicaliën. Verder neem je monsters van diverse processtromen welke je voor behandelt en analyseert.

Veiligheid staat bij ons voorop: Safety First is bij ons geen loze kreet, maar staat echt centraal in onze dagelijkse werkzaamheden. We verwachten ook van jou als operator dat je hier je bijdrage aan levert, door altijd alert te zijn en je ervaringen met ons te delen.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Jij bent iemand die:

  • Graag in 5-ploegendienst aan de slag wil;
  • Zelfstandig kan werken en nieuwsgierig is naar onze processen;
  • De Nederlandse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift.

Dus ben jij op zoek naar een zin(k)volle baan? Wij spreken je graag!

Neem contact op met Maartje van Hunsel of Jochem van Roon ([email protected] / 0495-512260)

Om te solliciteren email jouw gegevens naar Maartje.vanHunsel@nyrstar.com