Medewerker Logistiek

  • Fulltime
  • Weert

Site PIF isolatie

PIF isolatie in Weert is op zoek naar een medewerker Logistiek. Wil je graag afwisselend werk in een schone, veilige en prettige werkomgeving? Dan is dit je kans!

Wat ga je doen als medewerker Logistiek?

Jouw dag is zeer afwisselend. Je werkzaamheden bestaan namelijk uit het beheren en uitvoeren van ons complete logistieke proces. Van de controle en registratie van inkomende goederen en grondstoffen, tot en met de pakbonnen en coordinatie van de uitgaande vrachten naar onze klanten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor:

  • lossen en opslag van inkomende grondstoffen en goederen
  • verwerken en registreren van inkomende en uitgaande goederen in ons ERP-systeem
  • intern transport van geladen en lege trailers naar de juiste locatie(s)
  • het maken van pakbonnen en vrachtbrieven voor uitgaande transporten
  • contacten met chauffeurs

Daarnaast voer je deze werkzaamheden ook uit voor onze collega bedrijven SixPointTwo en Nexu die in hetzelfde pand zijn gevestigd. Dit is ca 25% van de totale uren. Voor Nexu (leverancier van maatwerk panelen) voer je ook af en toe zaagwerkzaamheden uit.

Wie is PIF isolatie?

Wij produceren en leveren isolatie systemen voor zowel de zakelijk als de particuliere markt. Met de premium merken PIF isolatie en PIF Home leveren we producten voor isolatie professionals, bouwbedrijven en voor grote landelijke doe het zelf ketens. Duurzaam en milieubewust ondernemen is hierbij voor ons erg belangrijk. Vandaar onze missie: PIF isolatie. Bewust duurzaam. We zijn ambitieus, onderscheidend en blijven hierdoor continu groeien. Er wordt hard gewerkt voor deze groei, maar een goede werksfeer en gezelligheid met collega’s op z’n tijd is voor ons zeker zo belangrijk.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand met ervaring in logistiek en productie. Die het prettig vindt om de touwtjes in handen te hebben en nauwkeurig werkt. Je bent gedreven, hebt inzicht en weet de rust te bewaren. Ook als het even hectisch wordt, behoud jij het overzicht. Je weet hoe te werken met geautomatiseerde systemen en programma’s. Je bent secuur, bepaalt prioriteiten en kunt hier goed mee omgaan. Een heftruck certificaat en ervaring op een terminal trekker is wenselijk of je moet ervoor open staan om hierin opgeleid te worden.

Wat bieden we?

Een afwisselende baan in een bedrijf dat volop groeit, isolatie en verduurzamen van woningen is zeer actueel. Hardwerkende, enthousiaste en betrokken collega’s die je graag verwelkomen in het team. Volop doorgroeimogelijkheden binnen een organisatie die continue in ontwikkeling is. Mogelijkheden voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Salaris is bespreekbaar.

Solliciteren of meer informatie?

Stuur je C.V. en korte sollicitatiebrief aan PIF isolatie of neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Roy Boons T 085 – 029 09 09

Om te solliciteren email jouw gegevens naar roy@pifisolatie.nl