Medewerker productieteam – nu euro 500,- startbonus*

  • Fulltime
  • Weert

Site PIF isolatie

Schoon en duurzaam isolatiemateriaal

PIF isolatie in Weert is op zoek naar medewerkers voor het productieteam. Wil je graag afwisselend werk in een schone, veilige en prettige werkomgeving? Dan is dit je kans!

Wat ga je doen als medewerker van ons productieteam?

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het produceren en samenstellen van onze isolatieproducten aan onze hoogwaardige productielijnen. Jij ondersteunt de Operator zodat de machine vlekkeloos loopt en de geplande output wordt gemaakt. Ook verzorg je het laden en lossen van materialen plus opslag van diverse isolatie-producten in ons magazijn. Het is schoon, veilig en geen lichamelijk zwaar werk. Je bent ook nog eens de hele dag lekker in beweging!

Wie is PIF isolatie?

Wij produceren en leveren isolatie systemen voor zowel de zakelijk als de particuliere markt. Met de premium merken PIF isolatie en PIF Home leveren we producten voor isolatie professionals, bouwbedrijven en voor grote landelijke doe het zelf ketens. Duurzaam en milieubewust ondernemen is hierbij voor ons erg belangrijk. Vandaar onze missie: PIF isolatie. Bewust duurzaam. We zijn ambitieus, onderscheidend en blijven hierdoor continu groeien. Er wordt hard gewerkt voor deze groei, maar een goede werksfeer en gezelligheid met collega’s op z’n tijd is voor ons zeker zo belangrijk.

Wie zoeken we?

Voor ons is de juiste mentaliteit en inzet belangrijker dan je opleiding! Je werkt in een klein team en bent gewend om met targets te werken. Je bent gedreven, hebt inzicht en weet van aanpakken. We hebben samen een doel voor ogen en willen dit als team bereiken. We houden van korte lijnen en directe communicatie. Je kent je verantwoordelijkheden en kunt hier goed mee omgaan. Maar je bent ook in staat om anderen op hun verantwoordelijkheden te wijzen.

Wat bieden we?

Een afwisselende baan in een bedrijf dat volop groeit, isolatie en verduurzamen van woningen is zeer actueel. Hardwerkende, enthousiaste en betrokken collega’s die je graag verwelkomen in het team. Volop doorgroeimogelijkheden binnen een organisatie die continue in ontwikkeling is. Mogelijkheden voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Salaris is bespreekbaar.

Solliciteren of meer informatie?

Stuur je C.V. en korte sollicitatiebrief aan PIF isolatie of neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Roy Boons T 085 – 029 09 09.

* Ben of ken jij onze nieuwe collega? Dan ontvang je tijdelijk 500,- startbonus! Kijk voor de voorwaarden op www.pifisolatie.nl/vacatures

Om te solliciteren email jouw gegevens naar roy@pifisolatie.nl