Planner / administratief medewerker

Site Spiro Clean Ventilatie BV

Ter versterking van onze binnendienst zijn wij op zoek naar:

PLANNER/ ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Functiebeschrijving

Ventilatie draagt bij aan een gezond leefklimaat in een woning. Als planner/ administratief medewerker maak je onderdeel uit van een team die dagelijks hieraan werken. In deze functie speel je een belangrijke rol bij het voorbereiden en plannen van de werkzaamheden die door onze collega’s buitendienst worden uitgevoerd bij onze opdrachtgevers.

Je hebt regelmatig (telefonisch) contact met onze opdrachtgevers, waaronder woningcorporaties. Daarnaast verricht je ook administratieve taken, zoals het regelen en inplannen van inspecties, opstellen meet-/ materiaalstaten, verwerken van afspraakbevestigingen en faciliteren van vergunningen.

Kort samengevat zijn wij op zoek naar iemand die beschikt over de ervaring om bovenstaande werkzaamheden goed uit te voeren of iemand die de ambitie heeft deze werkzaamheden eigen te maken.

Functie-eisen

Je werkt nauwkeurig en als je iets doet, dan doe je het goed. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief vaardig, oog voor detail en collegiaal is. Daarnaast voldoe je aan de volgende functie-eisen:

  • Je beschikt over relevante werkervaring;
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding (Mbo niveau 4 of hoger);
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal evenals van het Microsoft Office pakket, kennis van het ERP systeem Syntess Atrium is een pré.

Je hebt affiniteit met techniek, indien je beschikt over administratieve ervaring in de mechanische ventilatiebranche dan is dat een pré.

Interesse

Stuur je sollicitatie met recent curriculum vitae naar [email protected]. Voor deze functie zijn de arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens CAO Metaal van toepassing.

Om te solliciteren email jouw gegevens naar e.vlachos@spiro-clean.nl