Proces Operator 5-ploegen

 • Fulltime
 • Weert

Site Limagrain Ingredients

Bij Limagrain Ingredients creëren wij gezonde en verantwoorde zintuiglijke ervaringen met voedingsproducten. Op basis van granen en graanproducten ontwikkelen wij natuurlijke, betrouwbare ingrediënten met unieke gebruiksmogelijkheden. Wij werken samen met de belangrijkste spelers uit de agrovoedingsindustrie, de huisdiervoederindustrie en de veevoederindustrie. Dagelijks spannen wij ons in om hun oplossingen te bieden waarmee zij kunnen voldoen aan huidige en toekomstige uitdagingen.

Ons hoofdkantoor in gevestigd in Riom, Frankrijk. Tevens zijn er 5 productielocaties gevestigd in Frankrijk. Verder hebben wij handelskantoren in Duitsland en het VK. Wij zijn ook gevestigd in Weert, Nederland met een productielocatie en kantoor. Al met al mogen wij onszelf dus best internationaal noemen met in totaal ca. 350 medewerkers verspreid over alle kantoren en productielocaties in Europa.

Limagrain Ingredients is een dochteronderneming van LIMAGRAIN. Limagrain is een landbouwcoöperatie van bijna 1500 boerenbedrijven in Franse streek Limagne in de Allier- vallei (in het midden van Frankrijk) en een internationale groep van zaadproducenten met meer dan 10.000 medewerkers in 56 landen.

Als enige in de sector is Limagrain Ingredients in staat de eigen productieketen volledig te beheersen, van de selectie van het juiste ras tot de productie van het ingrediënt!

Voor onze locatie in Weert zoeken wij een Proces Operator 5-ploegen die met passie het vak willen leren in een omgeving waar innovatie, operationele verbetering en groei centraal staan.

Job description

Als Proces Operator voor onze locatie Weert werk je in 5-ploegendienst. Na een gedegen inwerkperiode en interne opleiding ga je alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren m.b.t. onze geautomatiseerde productieprocessen. Je houdt toezicht op 1 tot 4 productielijnen, welke je zelfstandig bedient. Je houdt toezicht op de installaties en bedient deze, met daarbij alle behorende regeltaken, met als doel een optimaal mogelijke output te leveren.

Tot het takenpakket behoren o.a.:

 • Het voorbereiden en opstarten van de processen;
 • Het houden van toezicht op en bedienen van voorkomende installatie(s);
 • Het uitvoeren van alle regeltaken zoals het controleren van de producten, het oplossen van storingen, het in goede staat houden van de installaties etc.;
 • Het verrichten van voorbereidende en uitvoerende handelingen m.b.t. de controle van producten zodat voldaan wordt aan de bepalingen van kwantiteit en kwaliteit.

Job requirements

 • Je hebt een pragmatische instelling en bent op zoek naar omgeving waar leren centraal staat;
 • Jij bent onze nieuwe collega die zich kan vinden in onze kernwaarden: Progress, Perseverance and Cooperation;
 • Een functierelevante opleiding op mbo-niveau behaald;
 • Enige werkervaring als procesoperator;
 • Technische affiniteit;
 • Een goede kennis van de Nederlandse taal is vereist;
 • Ervaring met werken in de food sector is een pré.

Solliciteren

Limagrain biedt een uitdagende werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd wordt. Wij bieden een boven marktconform salaris met een goed arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. 30% ploegentoeslag).

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Hans Biermans, Production Manager, Tel.: +31 6 12650285 of via [email protected]

Om te solliciteren email jouw gegevens naar HR-weert@limagrain.com