Stages bij Verhoeven Grondverzetmachines (BBL + HBO Marketing)

Site Verhoeven Grondverzetmachines BV

Een informeel familiebedrijf dat staat voor kwaliteit en klanttevredenheid

Leren & werken bij Verhoeven

Bij Verhoeven werk je samen met enthousiaste en kundige collega’s. Hard werken en plezier gaan hier hand in hand. We zorgen er hier samen voor dat Verhoeven elke dag vooruit gaat. Iedere medewerker, van welke afdeling ook draagt hieraan bij. We zetten hier net dat stapje extra.

De Verhoeven Group bestaat uit verschillende organisaties die diverse merken voeren. Zoals Takeuchi Benelux, Verhoeven Rijwerk, Schäffer Nederland, VemaTrack, VTS Track Solutions, Vereco Verhuur en Graaver.

De Stage/BBL vacatures van alle organisaties vind je hieronder:

Leerling Monteur Grondverzetmachines (BBL)

Als monteur in opleiding draag je, onder begeleiding van collega’s, zorg voor het uitvoeren van de diverse werkorders. Jij gaat je bezighouden met het opbouwen en aflevering gereed maken van grondverzetmachines. Dit houdt in dat je de machines voorziet van diverse extra functies en/of accessoires conform de wensen dan de klant. Deze machines zijn hydraulisch en elektrisch gestuurd.

Ook van belang:

 • Dit is een BBL stage bij onze werkplaats in Maarheeze
 • Je volgt de opleiding in de richting van (allround / technicus) monteur mobiele werktuigen, werktuigbouwkunde of landbouwmechanisatie of bent van plan deze te gaan volgen
 • Je bent bovenal gemotiveerd en gedreven om je in het vak te ontwikkelen!
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je bent niet bang om initiatief te tonen
 • Afspraak is bij jou ook echt afspraak en je gaat met respect om met collega’s

Bekijk de gehele vacature en solliciteer via: https://bit.ly/3b92wPL

Marketing/Communicatie stagiair(e)

We zoeken voor de stagerperiode vanaf februari 2022 een nieuwe meewerkstagiair(e) voor onze afdeling marketing! Je gaat meewerken in een hecht team (bestaande uit 6 collega’s) dat nauw betrokken is bij de organisatie. Tijdens deze stage ga je een de slag met het schrijven van teksten voor brochures, het SEO proof maken vann websites, het plaatsen van blogs, social media berichten, maar ook: meedenken over relatiegeschenken, het maken van pakketjes en het meehelpen bij de (voorbereiding van) events.
Uiteraard is er voldoende tijd voor jouw schoolopdracht(en)!

Ook van belang:

 • Dit is een meewerkstage bij Verhoeven in Maarheeze
 • Je hebt een studieachtergrond in HBO marketing/communicatie/commerciële economie
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift).
Bekijk de gehele vacature en solliciteer via: https://bit.ly/2XF0ROh

Video stagiaire

De komende jaren gaan we als bedrijf flink inzetten op video. Want uit onderzoek en onze ervaring blijkt dat video op internet scoort als een malle. Kom jij ons helpen met het maken van gelik(e)te video content? Misschien zijn wij niet meteen de eerste stageplek waar je aan denkt, omdat we niet in de videoproductie- of omroepbranche zitten, maar we zijn enorm actief op internet! Ons bedrijf heeft 12 verschillende websites, een stuk of tien Facebookpagina’s, verschillende LinkedIn-accounts en ook op Insta en natuurlijk Youtube zijn we te vinden. Voor deze platformen ga jij video maken. Denk daarbij aan productfilms, instructievideo’s en aftermovies van events en beurzen.

Ook van belang:

 • Wij zoeken iemand die helemaal gek is van video maken.
 • Je bent een persoon met een creatief brein, die denkt in beelden en dit kan vertalen naar formats en scripts.
 • Je bent een echte cameraman/vrouw die de strakste beelden kan toveren uit een Blackmagic Cinema camera, DSLR camera’s en camcorder.
 • Je bent een editor die ervaring heeft met monteren op Adobe Première.

Bekijk de gehele vacature en solliciteer via: https://bit.ly/3y5lQ9S

Wil je eerst wat meer informatie over één van deze stages? Dan mag je altijd contact opnemen met Paul Plasmans via: +31 (0)495 – 596604.

We helpen je graag verder en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van één van onze gezellige teams!

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je verhoevengrondverzetmachinesbv.recruitee.com.