Nieuwe vacatures bij Verhoeven Grondverzetmachines!

 • Fulltime
 • Maarheeze

Site Verhoeven Grondverzetmachines BV

Een informeel familiebedrijf dat staat voor kwaliteit en klanttevredenheid

Nieuwe vacatures bij Verhoeven Grondverzetmachines!

Bij Verhoeven werk je samen met enthousiaste en kundige collega’s. Hard werken en plezier gaan hier hand in hand. We zorgen er hier samen voor dat Verhoeven elke dag vooruit gaat. Iedere medewerker, van welke afdeling ook draagt hieraan bij. We zetten hier net dat stapje extra.

De Verhoeven Group bestaat uit verschillende organisaties die diverse merken voeren. Zoals Takeuchi Benelux, Verhoeven Rijwerk, Schäffer Nederland, VemaTrack, VTS Track Solutions, Vereco Verhuur en Graaver.

Alle vacatures van alle organisaties vind je hieronder:

Werkvoorbereider/Planner Graafmachines

Binnen een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van Takeuchi after sales. Je biedt ondersteuning bij het stellen van de juiste diagnose bij een klantvraag en verzorgt de voorbereiding voor werkzaamheden van monteurs t.b.v. opdrachten voor de service en/of werkplaats. Met jouw technische productkennis ben jij de schakel tussen de klant en ons bedrijf. Je verstrekt informatie en adviseert klanten persoonlijk, per mail of telefonisch over onze dienstverlening en assortiment.

Ook van belang:

 • Dit is een fulltime functie bij Verhoeven Maarheeze.
 • Een afgeronde MBO opleiding in een technische richting (bij voorkeur ervaring of affiniteit met graafmachines)
 • Wij zijn op zoek naar een actieve en overtuigende medewerker die denkt in oplossingen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden waardoor je in staat bent om tot de beste klantoplossingen te komen.

Bekijk de gehele vacature en solliciteer via: https://bit.ly/3jjJOt2

Product Marketeer Takeuchi Parts

Als product marketeer maak je deel uit van het Takeuchi grondverzetmachines team. Als product ambassadeur ga jij opzoek naar samenwerkingen met de technische afdeling, inkoop én met commerciële afdelingen zoals sales en marketing & communicatie. Je bent in staat om een juiste mix van de producten samen te stellen en te vertalen naar een werkbaar proces.

Ook van belang:

 • Dit is een fulltime functie bij Verhoeven Maarheeze.
 • Een afgeronde HBO opleiding richting techniek of commercie met een affiniteit voor techniek.
 • Enkele jaren werkervaring
 • Beheerst naast de Nederlandse ook de Engelse taal voldoende.
 • Goede communicatieve vaardigheden.

Bekijk de gehele vacature en solliciteer via: https://bit.ly/3vwv3rO

Corporate Recruiter 24/32u

Ter versterking van het HR-team in onze groeiende organisatie zoeken wij een enthousiaste recruiter. We zoeken iemand die het leuk vindt om de komende jaren zijn of haar stempel op recruitment binnen onze organisatie te drukken. De organisatie is succesvol, groeit al jaren en zal ook blijven groeien. Jij als recruiter speelt hier een enorm belangrijke rol in. Om de groei te realiseren heeft de organisatie immers goede mensen nodig.

Ook van belang:

 • Dit is een parttime functie van 24/32 uur bij Verhoeven Maarheeze.
 • Je staat stevig in je schoenen en je wilt en kunt je eigen boontjes doppen. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en je hebt reeds ervaring in het recruitmentvak. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met technische vacatures. Ervaring als Corporate Recruiter op een HR-afdeling is niet vereist, die ervaring mag en kun je ook bij ons opdoen.

Bekijk de gehele vacature en solliciteer via: https://bit.ly/3DwWmop

Allroundmonteur Takeuchi Grondverzetmachines

Na een gedegen inwerkperiode ga je meedraaien in een kundig en enthousiast team dat verantwoordelijk is voor het repareren en onderhouden van grondverzet- en wegenbouwmachines. Als allround monteur bij Verhoeven ontvang je een goed salaris.

Ook van belang:

 • Dit is een fulltime functie bij Verhoeven Maarheeze
 • Minimaal een afgeronde technische MBO-opleiding niveau 3, zoals Werktuigbouwkunde, Landbouwtechniek of een monteursopleiding (bijvoorbeeld monteur mobiele werktuigen)
 • Relevante werkervaring op het gebied van hydrauliek en elektrotechniek is een pré, maar we staan ook open voor een starter met de juiste opleidingsachtergrond.

Bekijk de gehele vacature en solliciteer via: https://bit.ly/3v1rycy

Productieleider Lasserij & Assemblage (VTS)

Je gaat een zo efficiënt mogelijke uitvoering van de geplande werkzaamheden in de werkplaats realiseren. Je focust hierbij op de juiste kwaliteit en binnen de afgesproken tijd. Verder schakel je veel met de planner over de productieplanning en zorg je voor veiligheid en orde en netheid in de werkplaats (volgens de 5S methode).
Ook zorg je in deze functie voor bevordering van het teambewustzijn binnen de afdeling, hiertoe behoort ook het motiveren en aanspreken van de medewerkers.

Ook van belang:

 • Dit is een fulltime functie bij het bedrijf VTS Track Solutions in Maarheeze
 • Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau, aangevuld met technische kennis in de machinebouw
 • Bij voorkeur heb je reeds enkele jaren leidinggevende werkervaring.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en kunt daarnaast ook goed uit de voeten in het Engels en bij voorkeur ook in het Duits.

Bekijk de gehele vacature en solliciteer via: https://bit.ly/3gIXLyv

Magazijnmedewerker / Heftruckchauffeur

Vanwege drukte in het magazijn zijn wij per direct op zoek. Je draagt zorg voor de tijdige en correcte verwerking van in- en uitgaande goederen, zodat we een betrouwbare, tijdige en up-to-date goederenstroom en voorraadregistratie hebben en houden.

Ook van belang:

 • Dit is een fulltime functie bij Verhoeven Maarheeze
 • Lbo/mbo werk- & denkniveau en logistieke werkervaring
 • Kunnen besturen van en omgaan met een heftruck en bij voorkeur in het bezit van een geldig heftruckcertificaat. Tevens kunnen werken met een scanner

Bekijk de gehele vacature en solliciteer via: https://bit.ly/3FwjXr8

 

Wil je eerst wat meer informatie over één van deze functies of de sollicitatieprocedure? Dan mag je altijd contact opnemen met Paul Plasmans via: +31 (0)495 – 596604.

We helpen je graag verder en wie weet werk jij binnenkort in één van onze gezellige teams!

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je verhoevengrondverzetmachinesbv.recruitee.com.