Vakantiebaan productie

2 min. leestijd

Site Nyrstar Budel-Dorplein

Lekker cashen tijdens de zomervakantie?! Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten die graag in ploegen werken! Jouw salaris per uur is € 22,53 (incl. toeslagen). Je werkt in 5 ploegen, dus 2 vroege dienst, 2 late diensten, 2 nachtdiensten en dan heb je 4 dagen weeeeeekend! Dus genoeg tijd over om een bezoekje te brengen aan het zwembad of terras! Oh ja, heb je al vakantie gepland? Geen probleem, daar plannen we omheen!

Wie ben jij

Jij als vakantiekracht bent op zoek naar een leuke afwisselende vakantiebaan in een productieomgeving! Wij hebben mogelijkheden in 5-ploegen. Dit betekent 2 vroege diensten, 2 late diensten en dan 2 nachtdiensten. Dan 4 dagen weeeeekend! Jij als vakantiekracht:

  • steekt graag je handen uit je mouwen en bent graag fysiek bezig
  • spreekt de Nederlandse taal
  • bent minimaal 3 weken beschikbaar voor een vakantiebaan

Wat ga je doen

Als vakantiekracht ondersteun je je collega’s op welke manier dan ook. Jij doet de voorbereidende werkzaamheden, zodat de operators hun reguliere werk kunnen blijven doen. Je gaat aan de slag met (hand)gereedschappen en machines. Bekend met heftruck rijden en bereid om intern een cursus te doen? Ook dat kan een deel van je werkzaamheden zijn. Je werkt met verschillende berschermings middelen, zoals schoenen, een veiligheidsbril en helm. En dit alles wordt netjes voor jou verzorgd!

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.tempo-team.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht