Verhuizer bij Erkend Verhuizer Rik Dieteren

Site Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen

Als verhuizer bij Erkend Verhuizer Rik Dieteren ben je onderdeel van een hardwerkend, maar gezellig team. Door groei in de regio Weert zijn we op zoek naar verhuizers: zowel allround verhuizers als ook een voorman en een meewerkend chauffeur.
Je kan zowel parttime als fulltime aan de slag (24-36 uur). Enkele uren per week of maand beschikbaar, op oproepbasis? Wellicht is het in- en uitpakteam dan een passende uitdaging.

Verhuizer worden? Wellicht heb je er niet eerder aan gedacht, maar verhuizer is een prachtig, sociaal beroep. Het houdt je fysiek in goede conditie en elke dag ontvang je weer de dankbaarheid van de klanten die je ontzorgd hebt.

Als persoon ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je bent betrouwbaar en representatief, klant- en servicegericht en een echte teamplayer. Ook zelfstandig werken is voor jou geen enkel probleem en je bent in het bezit van minimaal rijbewijs B.

Je woont in de omgeving van Weert of Roermond en kunt op verzoek een VOG (verklaring omtrent gedrag) overleggen. Tijdens de inwerkperiode zal Roermond grotendeels je vertrekpunt zijn, daarna Weert en omstreken.

Bij ons kun je jezelf naar wens ontwikkelen en doorgroeien binnen ons bedrijf. Denk aan onze Erkende Verhuizers opleidingen tot Allround verhuizer, Voorman, Art Handler of Handyman.

Je komt te werken in een ervaren en gezellig team, elke dag is weer anders en de dag vliegt voorbij. De ene dag verhuis je een gezin naar hun nieuwbouwwoning, de andere dag een oudere dame naar het verzorgingshuis. Ook meerdaagse verhuizingen van bedrijven staan bij ons op de agenda. Genoeg afwisseling dus!

Je werkt in dagdienst tussen maandag en vrijdag, in de regel tussen 07.45 en 16.30 uur. Wij sluiten de week op vrijdag gezellig samen af, zodat het weekend goed kan beginnen.

Tevens heb je bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband. Tot slot zijn de arbeidsvoorwaarden conform de CAO beroepsgoederenvervoer.

Rik Dieteren: al 16 jaar een bekende naam in Weert, Roermond en omstreken. Op dinsdag 21 november is de opening van ons tweede kantoor: in Weert, op Beekstraat 25 (de voormalige Muziekschool).

Loop gerust binnen tussen 16.00 en 18.00 uur voor meer informatie!
Na deze datum kunnen we natuurlijk ook een afspraak maken, meld je dan aan via onze speciale vacaturesite: www.werkenbijrikdieteren.nl.

Om te solliciteren email jouw gegevens naar klantenservice@rikdieteren.nl