Vrijwilligersvacature lid Cliëntenraad Thuiszorg

2 min. leestijd
  • Bijbaan
  • Weert

Site Land van Horne

De cliëntenraad Thuiszorg is er voor cliënten die thuiszorg ontvangen van Stichting Land van Horne in de gemeenten Cranendonck, Someren, Weert, Nederweert en Leudal. Onder thuiszorg vallen de wijkverpleging, huishoudelijke hulp, individuele begeleiding en dagbesteding.

De cliëntenraad geeft de directie van Land van Horne advies. Op eigen initiatief en ook op verzoek van Land van Horne. We overleggen met de directie en denken mee over zaken die voor cliënten belangrijk zijn, zoals zorg, dienstverlening, nieuwe ontwikkelingen en veiligheid.

De raad komt op voor de gezamenlijke belangen van cliënten en kijkt vanuit het perspectief van de cliënt naar de dienstverlening van Land van Horne.

Wat we vragen:

We zijn op zoek naar nieuwe leden, die zich betrokken voelen bij de ouderenzorg en die samen jouw belangen nog beter kunnen vertegenwoordigen.

  • Je hebt direct ervaring of betrokkenheid met de zorg- en dienstverlening van Land van Horne
  • Je stelt het cliënten belang voorop
  • Je kan goed samenwerken
  • Je legt makkelijk contact met cliënten en mantelzorgers en kan deze contacten onderhouden
  • Je kan goed omgaan met vertrouwelijke informatie

Wat we bieden:

Voor leden van de lokale cliëntenraad geldt een jaarlijkse vergoeding van €320. Deze vergoeding geldt voor de voorbereiding en bijwonen van (overleg)vergaderingen en bijeenkomsten. Ook de overige onkosten, zoals onder andere kantoorartikelen, telefoonkosten, parkeerkosten, kopieerkosten (thuis) zijn hiermee vergoed. Houd rekening met ongeveer zes vergadermomenten per jaar.

Interesse? 

Heb je interesse om de cliëntenraad te versterken? Neem dan contact op met de voorzitter van de Cliëntenraad Thuiszorg, Jos Donkers, T: 06-57324464. Hij staat je graag te woord en er kan op verzoek een vrijblijvend gesprek gepland worden.

Hopelijk spreken we elkaar binnenkort!

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je werkenbijlandvanhorne.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht