4 Limburgse tafeltennistitels

1 reactie

Foto’s – Op de Limburgse kampioenschappen, die op 14 en 15 januari in Panningen werden verspeeld wist tafeltennisvereniging Zuiderhuis/Megacles in totaal 4 Limburgse titels binnen te halen.

Sjra Heussen prolongeerde zijn Limburgse titel in de 5de klasse iddels een overwinning op Linda Roeffen van TTV Destatec (Swalmen). In diezelfde 5de klasse behaalden Ben Bremeers en Wilfert van Veldhoven de titel in het dubbel. Vermeldenswaardig is ook de 2de plaats van Kamil Sadlowskin in de hoogste klasse van het dubbel (topklasse).

Bij de jeugd was er een Limburgse titel. Jasper Rademaekers won in de jongste categorie (welpen). Dat de jeugd bij Megacles de toekomst heeft blijkt uit het feit dat ook de 3de plaats in deze categorie naar een Megaclesspeler ging (Daan Hamaekers). Een 2de plaats bij de meisjes junioren was er voor Selina Bruckers.

Voor de tweede keer werd er ook gespeeld o de Limburgse titel voor parasporters. Als grootste vereniging op dit terrein in Limburg was Megacles met veel sporters vertegenwoordigd. Patrick Pollaert werd Limburgs kampioen in de 3de klasse, Stijn Weghs behaalde een mooie 2de plaats in de open klasse.

Komend weekend staan in Panningen de Nederlandse titels op het spel, ook hier zullen een aantal Megacles spelers weer gaan proberen om de titel weg te kapen. Over twee weken start dan de voorjaarscompettie.

[nggallery id=’4647′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie