Wieërter Kwis voor het goede doel

Plaats een reactie

Ben jij ook dol op spelletjes? Vind jij het leuk om vragen te beantwoorden? En wil je hiermee ook nog geld winnen? Doe dan mee aan de allereerste editie van De Wieërter Kwis!

Deelnemende teams kunnen strijden om een geldbedrag voor hun eigen lokale goede doel. Teams mogen bestaan uit vrienden, familie, collega’s of een afvaardiging van een vereniging. Iedereen kan dus meedoen en dat maakt De Wieërter Kwis een leuk en gezellig evenement voor jong en oud!

De opzet is eenvoudig en vooral heel erg leuk: op 18 maart, klokslag 18:00 uur kunnen de deelnemende teams een vragenlijst ophalen bij De Soos. Deze bevat algemene kennis, doe- en denkvragen en een gedeelte heeft een lokaal karakter. Wie denkt dat het beantwoorden ervan makkelijk is, vergist zich. De vragen laten zich namelijk niet makkelijk googlen. Alle hulplijnen en -middelen mogen daarom ingezet worden. Na afloop, om 23:00 uur als het ingevulde boekje weer teruggebracht moet zijn, zijn alle teams van harte welkom om na te praten bij De Soos.

Waar de uiteindelijke opbrengst naar toe gaat, bepalen de uiteindelijke winnaars van De Wieërter Kwis dus en dat kan van alles zijn; een beweegproject voor de Weerter jeugd, de wijkvereniging, materialen voor jouw sportclub, een activiteit voor ouderen, noem maar op. Het is belangrijk dat het goede doel “een Weerts karakter” heeft en dat het gewonnen geld in de Weerter gemeenschap terecht komt.

De winnaars worden tijdens de prijsuitreiking op zondagmiddag 26 maart 2017 van 15:00-18:00 uur bij De Soos bekend gemaakt. Onder het genot van een drankje en muziek blikken we terug op de kwis en worden de prijzen uitgereikt. Daarnaast moet het vooral een gezellige middag worden!

Wil je meedoen, dan kun je je nu al inschrijven. Stel een team samen en geef je op via de website: www.wieerterkwis.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 35 euro per team. De uiterlijke inschrijfdatum is 10 maart 2017.

Voor meer informatie, kun je mailen naar [email protected], de website bezoeken www.wieerterkwis.nl of Facebookpagina op www.facebook.com/wieerterkwis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie