Tweede prijs Eurojackpot

In Weert is vrijdag de tweede prijs van de Eurojackpot gevallen, zo melden Cigo Van Bun en Primera Wouters. De Jackpot van 90 miljoen viel deels in Rotterdam.

Dit is de eerste keer dat de Jackpot in Nederland valt. De winnaar is een van de vijf Europese winnaars die de prijs van 90 miljoen euro mogen delen. Het gaat om een bedrag van 18 miljoen euro per persoon.

Twee Nederlanders uit Arnhem en Weert gaan met de tweede prijs aan de haal. Zij zijn een van de 35 Europeanen die een bedrag van bijna zes ton per persoon hebben gewonnen.

Winnend lot gekocht bij Primera Wouters
Het winnend lot is verkocht bij Prima Wouters aan het Oranjeplein in Weert. De gelukkige winnaar die zich nog niet gemeld heeft mag een bedrag van 596.446,70 euro komen ophalen.

In de augustus trekking van de staatsloterij was het ook al raak toen een inwoner uit de gemeente Nederweert bij Primera Wouters een prijs won van 200.000 euro. Het regent al jaren flinke prijzen in zowel de lotto als de staatsloterij .

Primera Wouters is ook al vele jaren het grootste verkooppunt van lotto en staatsloten in de gehele provincie Limburg. Landelijk zijn er 8500 verkooppunten en ook hier is Primera Wouters al jaren in de top 15 doorgedrongen. Het personeel van Primera roept dus alle mensen op om hun euro jackpot loten goed te laten controleren bij Primera Wouters op het oranjeplein 231 in Weert.