Volgende week vrijdagavond 13 januari tijdens het jeugdboerenbal zal er bekend worden gemaakt wie de opvolger gaat worden van jeugd prins Kai 1e van het bokkenriek in Tungelroy.

Verder krijgt de jeugdraad van 11 gedeeltelijk een nieuwe invulling tijdens deze avond. De DJ staat al bijna klaar en draait muziek voor elk wat wils. De snoepzakken liggen klaar, de chips is besteld en de cola staat koud. Iedereen vanaf 10 jaar is welkom bij MFA Kimpe Veld in Tungelroy.

Aanvang 19.30 uur, entree gratis.

14 Januari Boorebâl
Kom aanstaande zaterdag 14 januari ook naar het grote Boerenbal in MFA Kimpe Veld. Na maanden voorbereiding zal op ludieke wijze zal de opvolger van de huidige prins Bas 1e bekend worden gemaakt. DJ Syl verzorgt deze avond de muziek aangevuld met 2 live optredens. Ongetwijfeld zal het een gezellige avond worden met een goed glas bier en uiteraard de voeten flink van de vloer. De entree is op deze avond €4,00 en de aanvang is 20.33 uur.

Voor in uw agenda: 11-11-2017 De Bokkeriejers organiseren een groot openlucht live spektakel. Voor meer informatie bezoek graag onze website: www.debokkeriejers.nl