Voorbereiding op Muziekgala

Van dinsdag 21 maart tot en met donderdag 23 maart 2017 vindt het traditionele Muziekgala van de 3 Weerter scholen en het Bravo College uit Budel plaats.

Het Muziekgala is een jaarlijks terugkerende muzikale presentatie van talentvolle leerlingen van de Philips van Horne, het College, het Kwadrant en het Bravo College. Wat ooit begon als een koffieconcert op zondagmorgen in de aula van de Philips van Horne is ondertussen uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend muzikaal theaterevenement van alle LVO-Weert scholen. Er wordt op zéér hoog niveau gedanst, gezongen en gemusiceerd.

De Muziekgala’s van LVO-scholen staan bekend om de hoge kwaliteit. Aan dit muziekfestijn werken ca. 150 leerlingen mee. De meesten zijn al meer dan 6 maanden bezig met de voorbereiding. Zowel onderbouw- als bovenbouwleerlingen doen mee aan dit Muziekgala. Vanzelfsprekend zijn de muziekclusters prominent vertegenwoordigd in het programma.

Het muziekaanbod is ook dit jaar weer zeer gevarieerd. Van pop, jazz en klassiek tot instrumentaal en koorzang. Er treden duo’s op maar ook ensembles, rock- en popgroepen, singer-songwriters en een heus harmonieorkest. De voorstellingen beginnen om 19.30 uur. Kaartjes zijn te koop bij de balie van het Munttheater en via www.munttheater.nl

Meer informatie kun je vinden via Facebook: https://www.facebook.com/muziekgala2017/

muziekgala logo
Bekijk enkele foto’s van de pre-generale repetitie.
[nggallery id=’4749′]