Nieuwe vastelaovendjsposter

Algemeen Vastelaovendj Reageer 2 min. leestijd

De Wieerter vastelaovundj poster is weer gratis verkrijgbaar na enkele jaren van afwezigheid. In afgelopen jaren initieerde en sponsorde Artis Communicatiebureau de combinatie van kunst en vastelaovendj in een reeks van posters. Eerder tekenden o.a. Bernard Visser en Erik Fikken voor het ontwerp van deze posters. Dit jaar is de vastelaovendjsposter van de hand van Lisa Bekelaar.

Verwacht van Lisa Bekelaar (1989), de ontwerpster van de Wieerter vastelaovundjsposter 2017, geen geouwehoer over de symboliek achter dit werk. Deze poster… Dit is wat het is. Wat je ziet, is wat je krijgt. En wat zien we? Een deel van een hoofd met een prinsenmuts met niet alleen veren maar met een complete fazant, vrolijke kleuren, kortom vastelaovendj. Overigens maakte ze dit jaar ook de poster van de ‘Koldergallereej 2017’ waar ze als kunstenaar ook aan meedoet (openingop 10 februari om 20.00 uur in de Café Tramhalt).

Na haar middelbare schooltijd in Weert volbracht Lisa Bekelaar haar opleiding op de Kunstacademie in Maastricht. Haar afstudeerwerk was innovatief-conceptueel. Al gedurende haar opleiding verzekerde zij zich van een baan als ontwerper bij ARTE International. Naast deze baan maakt ze eigen werk en werkt ze in opdracht.

Van de Wieerter vastelaovundjesposter 2017 zijn 1.500 exemplaren gedrukt. Vanaf a.s. maandag zijn ze gratis af te halen bij Artis Communicatieburau Biest 20, Argus in de Verlengde Beekstraat, Bruna Weert op de Markt, Cigo Van Bun in de Muntpassage, Paquay-Carnaval in de Langstraat, Drukkerij Maes aan de Molenpoort en Feestwinkel Party-Time op de Maaspoort.

vastelaovendj_poster

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie