Video – Puk Driessen is uitgeroepen als prinses van SBO Het Palet. Zij zal worden bijgestaan door adjudant Brody Linders.

Puk woont op Strateris in Nederweert en ze speelt hockey bij HV Weert. Verder knutselt en tekent ze graag. Brody woont op Boshoven en heeft gehockeyd bij HV Weert maar is ook een echte knutselaar. Beide schoolverlaters delen behalve het knutselen nog één passie en dat is het eten van hamburgers. Vandaar dat ze orde van de “Pukburger” hebben ingesteld. Samen zullen ze regeren onder het volgende devies:

Met Prinses Puk kan de vastelaovundj neet mieër stuk!

Prinses Puk en adjudant Brody zullen vrijdag 24 februari de leiding hebben over de carnavalsviering op het Palet. Vooraf aan de prinsenverkiezing hebben twee leerkrachten met behulp van leerling Jelle Hermans op een ludieke manier gezocht naar prinsenkandidaten. Absoluut de moeite waard om eens te bekijken!

Het filmpje is te vinden op Youtube: https://youtu.be/y_BpOzWykIQ