Uitslag IJzeren Man volksloop

Plaats een reactie
Foto: Luc Gilissen (links) en Tijn Hermans (rechts)

Bij de start van de Palmen Sport Volksloopserie was goed te merken dat de deelnemers er zin in hadden. Ze “vielen” in het startschot, en in de finishstraat werden er opvallend veel sprints vertoond. De jeugd was goed vertegenwoordigd, en in 3 categorieën werd er tot op de meet gevochten voor de 1e plaats.

Op de 1.2 km juniorenjongens streden Tijn Hermans en Luc Gilissen voor de 1e plek; Tijn wist na een ferme sprint nipt te winnen in 5.23 min. Bij de junioren meisjes bleef Selma Fonteijn in 6.05 min. Isis Berk net voor. Op de 2.4 km junioren jongens streden Bas Verheijen en Mart van den Boom om de eer; Bas wist in 11.19 min. 3 seconden sneller te finishen dan Mart.
Maar ook bij de senioren vond er volop strijd plaats op de laatste meters; gelukkig had het geregend, want anders waren de stofwolken boven Weert te zien.

Twee deelnemers van het eerste uur werden vooraf in het zonnetje gezet; Sjraar Heussen liep als eerste deelnemer voor de 430e keer mee, en Lenie Gillessen werd voor de 420e keer verwelkomd.

Voor alle uitslagen; www.avweert.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie