VV Neet te Kloppe 1 x 11 jaar

Plaats een reactie

In het jaar 2006, als de burgemeester van Weert de sleutel overhandigd aan de Rogstaekersprins Manuel I, ontstaat onder het genot van een biertje het idee om met een aantal vrienden mee te doen aan de grote Rogstaekersoptocht. Met de nodige lol en flauwekul was er al snel de naam bedacht en zo is ‘VV Neet te Kloppe’ geboren.

De eerste paar jaren waren voor de groep leerjaren waarbij de lol onder elkaar het belangrijkste was. Om een zakcent bij elkaar te doen voor het bouwen van een wagen organiseerden ze enkele jaren avonden met Limburgse artiesten (limbo party) bij de Brouwer aan de Oelemarkt. Het grootste optochtsucces hebben ze gehaald in 2012 met 174 punten en een dikke 1e prijs bij de grote wagens in de Rogstaekersoptocht onder het motto: ‘Tuut tuut aan de kânt, dieëze kloon blusj de brând’.

Dit jaar doen ze voor de 11e keer mee aan de Rogstaekersoptocht met een actueel onderwerp: de ondergrondse gangen op de Markt. Het motto van dit jaar ‘Wieërter gangen menu’ is te zien met nummer 59 in de optocht. Graag nodigt VV Neet te Kloppe iedereen uit om a.s. zondag 26 februari vanaf 11.00 uur hen te komen feliciteren op de opstelplaats aan de Parallelweg. Bij optochtnummer 59 is het 1 x 11 VV Neet te Kloppe feest!

Meer info: https://www.facebook.com/events/1413196552087952/

Pssssst ze drinken allemaal bier…. Tot zondag!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie