Weert, ik hou zoveel van je

Misschien heb je ze vanochtend gezien, die geheimzinnige harten die vertelden dat je ze moest volgen. “Follow me!” en je vond de liefde van je leven: La Cour Bleue. In april 2017 start de bouw van fase twee van La Cour Bleue. Hier vinden mensen, in hartje Weert, het perfecte appartement.

Dit bouwproject, gevestigd direct naast het gemeentehuis aan de Wilhelminasingel, wordt door BAM Wonen ontwikkeld en in samenwerking met Saelmans Makelaardij verkocht. Ben jij in de vorige fase je droomwoning misgelopen? Nu krijg je opnieuw de kans om hoffelijk te wonen in hartje Weert. Écht hartje Weert, want de appartementen liggen middenin de stad. Dat betekent optimaal genieten van de ligging, het uitzicht en je woning. Tijdens fase twee worden 21 torenappartementen, 16 stadappartementen en één penthouse gebouwd.

De harten die deze ochtend overal in Weert te vinden waren, vertellen je dat je ze moest volgen. Iedereen die de harten gevolgd is, kwam uit bij La Cour Bleue en ontving hier een traditioneel Valentijnscadeautje: suikerhartjes. Deze actie is door BAM Wonen uitgevoerd, in samenwerking met Saelmans Makelaardij.

Meer informatie over La Cour Bleue? Kijk dan op http://www.lacourbleue.nl.