Foto via: Facebook

Video – De 42-jarige Bjorn uit Weert en zijn 52-jarige compagnon Bart eveneens uit Weert zijn sinds kort de nieuwe eigenaren van de swingersclub Ultimate Dream in Beek en Donk, zo meldt het Eindhovens Dagblad vandaag.

Bjorn en Bart hebben samen een bouwbedrijf en krijgen er nu een bijzonder weekendbaantje bij. Vooralsnog is hun nieuwe parenclub alleen op zaterdag open, maar het doel van de ondernemende Weertenaren is om binnen 3 maanden ook op de vrijdagen open te gaan, zo vertellen ze tegen het ED. Uiteindelijk wil men 5 dagen per week open.

Op de locatie was voorheen een andere parenclub gevestigd. De zaak heeft een complete metamorfose ondergaan en een strakke moderne uitstraling gekregen met zwart meubilair, meerpersoonsbedden en jacuzzi’s. Je mag doen en laten wat je wilt maar ze hanteren wel een verplichte dresscode: “om half 11 gaan de kleren uit en de lingerie aan”.

ED nam een kijkje. Check het filmpje via Youtube:
https://youtu.be/iaIpZrWWdcs

8 REACTIES

  1. Hahahahaha! Bart en Bjorn willen niet in beeld want ze hebben ook nog een bouwbedrijf.

    Laat me niet lachen, als je echt anoniem wil blijven als eigenaar, moet je ook niet vertellen dat je samen een bouwbedrijf hebt.
    Ik bedoel, hoeveel Bjornen van 42 en Barten van 52 uit Weert die samen een bouwbedrijf hebben ken je?

  2. Bjorn en Bart. B&B, 75 euro entree per stel. Inkl eten en drinken en bed.(eindhovens dagblad).
    In een echt B&B, bed en breakfast ben je duurder uit.

Comments are closed.