Bakker Vries opent noodwinkel

Economie 3 reacties 1 min. leestijd

Foto’s – Bakker Vries op Boshoven ondergaat momenteel een grote verbouwing.

Om hun klanten toch te kunnen bedienen heeft ze een ‘noodwinkel’ ingericht. De noodwinkel is te vinden en de voormalige garage direct naast de bakkerij. De verbouwing duurt nog t/m 21 maart 2017, daarna kun je het eindresultaat aanschouwen. In de noodwinkel is het even behelpen vanwege de beperkte ruimte, maar het enthousiasme van het personeel en de kwaliteit van de producten is er niet minder om.

Acties en gratis big shopper

Klanten krijgen tijdens de verbouwing 5% korting op het assortiment. Daarnaast is er een speciale raad & win actie opgezet waarbij je een jaar lang gratis brood kan winnen. Voor de kinderen is er een kleurplatenwedstrijd en krijgen klanten een gratis big-shopper-tas bij een minimale besteding van 20 euro.

Blijf op de hoogte

https://www.facebook.com/BakkerVries/

[nggallery id=’4807′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
3 reacties