Brandstoflek auto

Foto’s – De brandweer en politie zijn donderdagavond gealarmeerd voor een auto die brandstof had gelekt op de Wilhelminasingel in Weert.

De auto gaf de geest ter hoogte van de voetgangersoversteek ‘de buik van Verheggen’. De auto kwam stil te staan en toen de bestuurster uitstapte zag ze tot haar grote schrik dat de auto brandstof gelekt had. Ze meldde het incident direct bij de hulpdiensten.

De politie kwam ter plaatse om de auto van de weg te halen. De brandweer kwam met een tankautospuit te plaatse om het wegdek te reinigen. Nadat het wegdek op de Wilhelminasingel was schoongemaakt volgde de brandweer het brandstofspoor. Aan het spoor was te herleiden dat de auto al brandstof lekte vanaf de Overweertstraat. De auto heeft vervolgens nog zo’n 1,5 kilometer gereden via de Graafschap Hornelaan, Vogelsbleek en Emmasingel.

De brandweer heeft donderdagavond dus de nodige meters gemaakt om het wegdek te reinigen. Het verkeer ondervond enige hinder omdat de wegen tijdelijk werden afgesloten voor het verkeer.

[nggallery id=’4848′]