Foto’s – De wijk Keent heeft er een nieuwe winkel bij, MuBe Outlet.

De winkel in de Dr. Poelsstraat werd vrijdagavond officieel geopend in het bijzijn van burgemeester Heijmans. De burgemeester was blij dat er in Keent weer een mooie buurtwinkel was bijgekomen. Gaat het in de wijk goed, dan gaat het ook met Weert goed, aldus de burgervader.

Van de opening werd meteen een buurtfeestje gemaakt. Familie, vrienden en buurtbewoners kwamen een kijkje nemen. De nieuwe ondernemer had een Beetle Bar voor de deur staan waar men genoot van lekkere hapjes en drankjes.

MuBe Outlet

Mube Outlet is een outletwinkel met goederen uit partijhandel in witgoed, elektronica, keukenmachines, sanitair en diverse huis-, tuin- en keukenproducten. Het assortiment bestaat uit grotendeels nieuwe producten tegen outletprijzen. Ook kan het gaan om licht beschadigde producten tegen nog hogere kortingen. Elke week komen nieuwe gemixte partijen binnen met aantrekkelijke prijzen. Van speelgoed tot gereedschap, van koelkasten tot wasmiddelen.

Meer informatie: https://www.facebook.com/mubeoutlet/

18 REACTIES

 1. Bij een opening, of in t nieuws op WDG stel je je toch voor als ondernemer zijnde?
  Wie is dit? Ondernemer zonder naam?

 2. Of: MUnBEzigheden?
  Trouwens: op de zesde foto lijkt ONZE burgemeester aan de dame te vragen: gaat u bij hem kopen? En dan begint ze keihard te lachen!
  En het veertiende plaatje? Nou ja.

 3. Is dat t? Geen idee. Ik vroeg gister aan WDG waarom er geen naam van deze ondernemer bijstond. Mijn vraag werd niet geplaatst. Beetje vaag allemaal. Bij een nieuwe onderneming in Weert stel je je altijd netjes voor.

 4. Hallo burgemeester en allemaal,leest u ook even mee op de Facebook pagina van deze nieuwe Nederlander? Google zijn naam en lees de rest…

 5. Onzin,lees alles maar eens,religekte is t. Teveel geloofswaanzin is niet meer geloofwaardig. Vandaar geen naam bij t item.

 6. Misschien liggen er wel afgesneden hoofden in de vriezer bij hem…..

  Waar gaat het weer over, beetje paranoïde pineukio?

 7. Nederland verandert in rap tempo…in onze regio….Keent en Moezel in het bijzonder…
  Succes gewenst….

Comments are closed.