Burgemeester opent MuBe Outlet

Foto’s – De wijk Keent heeft er een nieuwe winkel bij, MuBe Outlet.

De winkel in de Dr. Poelsstraat werd vrijdagavond officieel geopend in het bijzijn van burgemeester Heijmans. De burgemeester was blij dat er in Keent weer een mooie buurtwinkel was bijgekomen. Gaat het in de wijk goed, dan gaat het ook met Weert goed, aldus de burgervader.

Van de opening werd meteen een buurtfeestje gemaakt. Familie, vrienden en buurtbewoners kwamen een kijkje nemen. De nieuwe ondernemer had een Beetle Bar voor de deur staan waar men genoot van lekkere hapjes en drankjes.

MuBe Outlet

Mube Outlet is een outletwinkel met goederen uit partijhandel in witgoed, elektronica, keukenmachines, sanitair en diverse huis-, tuin- en keukenproducten. Het assortiment bestaat uit grotendeels nieuwe producten tegen outletprijzen. Ook kan het gaan om licht beschadigde producten tegen nog hogere kortingen. Elke week komen nieuwe gemixte partijen binnen met aantrekkelijke prijzen. Van speelgoed tot gereedschap, van koelkasten tot wasmiddelen.

Meer informatie: https://www.facebook.com/mubeoutlet/