Burgemeesters steunen GeertjePeertje

Plaats een reactie

Foto’s – Team GeertjePeertje organiseerde dit weekend een Spinningmarathon voor de strijd tegen ALS. Naast de tientallen mensen die GeertjePeertje een warm hart toedragen en deelnamen aan de marathon, kwamen ook burgemeester Vermue uit Cranendonck en burgemeester Heijmans uit Weert naar zaal Don Bosco om mee te fietsen.

In 2011 kreeg Geer Petit – geboren en getogen op Boshoven-Weert – de diagnose ALS te horen. Een vreselijke, ongeneselijke ziekte waarbij het lichaam in een snel tempo achteruit gaat. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, wil Geer zich inzetten voor de bestrijding van de vreselijke sluipmoordenaar die ALS is, zodat er voor toekomstige patiënten wél hoop op overleving en misschien wel genezing mogelijk is.

Samen met zijn gezin, volledige familie, vrienden en collegae werd besloten om in 2016 mee te doen aan de Tour du ALS. Op 3 juni werd op een speciale tandem de Mont Ventoux bedwongen, waarmee een van Geers grote wensen vervuld werd. Het was een evenement om nooit meer te vergeten. Niet alleen sportief, maar ook emotioneel én het feit dat het hele team een formidabel bedrag bij elkaar wist te halen om kostbaar onderzoek naar en tegen ALS te financieren.

De editie van 2016 smaakte naar een vervolg: namelijk de editie van 2017! Om de benodigde financiën op te halen organiseerde Team GeertjePeertje vandaag een 8-uursspinningmarathon.

Meer informatie: https://www.facebook.com/GeerPetit.

[nggallery id=’4856′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie