Ouders boos over chaos garderobe

Foto gevonden sleutels galabal. Via Facebook

Ouders van leerlingen hebben zich kritisch uitgelaten over de gang van zaken bij de garderobe tijdens het 25e galabal. Het evenement vond gisteravond plaats in de Poort van Limburg. De leerlingen konden tegen betaling van 1 euro hun jas ophangen in de garderobe. Echter werd het een “bende”.

“Mijn dochter heeft betaald om haar jas op te hangen. Als je ervoor betaald verwacht je dat de garderobe bewaakt wordt. Na het feest wilt mijn dochter haar jas ophalen. Blijkt het een bende te zijn. Heel veel jassen op een grote hoop gegooid zodat veel mensen hun jas niet meer terug konden krijgen en vinden. Men wil wel geld vangen, maar bewaken; ho maar! Kon mijn dochter in de stromende regen in haar galajurk naar huis”, zo laat een van de ouders weten. Andere ouders geven vervolgens te kennen dat ze soortgelijke situaties hebben gehoord van hun zoon of dochter.

De organisatie heeft gereageerd en beaamt dat het fout is gegaan. Ze bieden hun excuses aan en hebben de toezegging gedaan dat bij de volgende evenementen meer handhaving / toezicht aanwezig zal zijn. Speciaal voor diegenen die zijn of haar jas nog niet gevonden hebben is er zo dadelijk de mogelijkheid om tussen 12.00 en 13.00 uur de Poort van Limburg binnen te lopen. Er zijn nog enkele jassen achtergebleven, evenals een aantal sleutels. Die kunnen dan worden opgehaald.

Ook doet de organisatie aan de mensen die een verkeerde jas hebben meegenomen de oproep om deze vanmiddag tussen 12.00 en 13.00 uur terug te brengen of om te ruilen voor de goede jas.