Sportieve dames gezocht

Net begonnen of al wat langer op de racefiets? Je snelheidsgrenzen verleggen of gewoon geen zin om alleen te fietsen? Dan is Toer- en WielerClub Weert iets voor jou!

De club wil de damesgroep, die op dit moment uit 8 dames bestaat, graag uitbreiden. Ze houden het laagdrempelig, iedereen kan en mag aansluiten, gezelligheid en plezier staan voorop, onder het motto: “Samen uit, samen thuis”.

Er zijn vaste fietsmomenten op zondagmorgen en woensdagavond en daarnaast is het mogelijk om met elkaar aan toertochten of een fietsweekend deel te nemen. Natuurlijk weten ze elkaar ook buiten de vaste fietsmomenten te vinden om een rondje te fietsen.

Wil je gewoon wat zekerder worden op je fiets? Dan is start2bike iets voor jou. Je leert verschillende technieken en er worden korte toertochten gereden waarin je leert in een groep te fietsen. TWC heeft de beschikking over ervaren trainers en enthousiaste leden die tijdens de clinics meerijden. De clinic wordt gegeven op vier opvolgende zaterdagen en we starten zaterdag 11 maart as.

Ga naar www.twcweert.nl voor meer informatie en om je op te geven.