‘Zo gaan die dingen…’ in theater

Theatergroep Tierelantijn uit Weert speelt op zaterdag 8 en zondag 9 april 2017 de voorstelling ‘Zo gaan die dingen…’ De optredens vinden plaats in Theaterboerderij Boeket te Nederweert. Op zaterdagavond vangt de voorstelling om 20.30 uur aan, op zondag om 15.00 uur.

Het theatergezelschap toont zich met het nieuwe programma uiterst veelzijdig. Het programma is ingevuld met diverse sketches en verhalen en wordt afgewisseld met muziek. Tijdens ‘Zo gaan die dingen…’ neemt Tierelantijn de bezoeker mee in de rompslomp van het dagelijks leven en het bestaan vol liefde en andere misère. Na het beleven van dit theaterstuk zal de kijk op wat liefde is altijd anders zijn.

‘Zo gaan die dingen…’ wordt geregisseerd door vertrekkend regisseur Teun Kobes. Met de voor hem laatste voorstelling bij Tierelantijn haalt hij op acteergebied het uiterste uit de leden van het gezelschap. Aan de voorstelling ging bijna twee jaar repetitie vooraf. Het is voor het eerst dat Tierelantijn speelt in Theaterboerderij Boeket, een stijlvol ingericht kleinschalig theater aan de rand van Nederweert. De theaterboerderij biedt het perfecte decor voor een sfeervolle voorstelling.

Ben je op zoek naar een authentieke middag of avond vrolijk theater dan biedt Theatergroep Tierelantijn jou een passend antwoord. Kaarten kosten 10 euro, inclusief een kopje koffie of thee, en zijn te reserveren via www.theaterboerderijboeket.nl. Graag laat het theatergezelschap nog weten dat de programmaposter wellicht anders doet vermoeden, maar de voorstelling niet geschikt is voor kinderen.