BMW knalt tegen vangrail A2

112 Cranendonck Regio 6 reacties 1 min. leestijd

Maarheeze (Foto’s) – Ook wanneer het niet druk is op de snelweg A2 tussen Eindhoven en Weert gebeuren en ongelukken.

Zo werden de hulpdiensten donderdag- op vrijdagnacht rond 2.00 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de A2 nabij Maarheeze. In de rijrichting van Weert naar Eindhoven was nabij tankstation de Groote Bleek een BMW van de weg geraakt en vol tegen de vangrail geknald. Door de klap kwam de auto met de neus in tegengestelde richting tot stilstand.

De bestuurder raakte lichtgewond. Hij is ter plaatse in de ambulance behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zijn auto en de vangrail raakten flink beschadigd. De auto is afgesleept door een berger.

[nggallery id=’4983′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
6 reacties