Lola Marie & Les Chats Noirs

Uitgaan Plaats een reactie 2 min. leestijd

Lola Marie & Les Chats Noirs laten op 28 april 2017 de roaring twenties en de turbulente jaren dertig herleven in het Munttheater in Weert.

In dit even meeslepende als innemende theaterconcert is ruimte voor zowel Franse chansons en cabaretnummers als klassieke en filmmuziek. Ontroerend, bitterzoet en dan weer vrolijk en luchtig. Laat je meevoeren naar de tijd van Cabaret, Lili Marlène en All that Jazz. En meer.

Lola Marie & Les Chats Noirs weten op aanstekelijke wijze de muzikale wereld van de jaren twintig van de vorige eeuw te schilderen. Hun optreden is een muzikale beleving en een feest van herkenning. Een lust voor oog en oor, die oudere én jongere generaties verbindt.

De tijd vliegt voorbij

De oude liedjes krijgen een nieuwe betekenis door de unieke vertolking en de bijzondere interactie tussen de muzikanten en de zangeres met haar warme, loepzuivere stem. Oude tijden herleven niet alleen, in een intieme sfeer vliegt de tijd ook letterlijk voorbij. Een veel gehoorde opmerking na afloop: ‘Jammer dat het nu al voorbij is’.

Kleurrijk gezelschap

De muzikanten van Lola Marie & Les Chats Noir hebben hun wortels in Spanje, Rusland, België, Finland, Nederland en Luxemburg. Ze leerden elkaar kennen aan het Maastrichts conservatorium, gingen ieder hun eigen muzikale weg tot een wild idee hen weer samenbracht. In Maastricht, Antwerpen en Heerlen was het concert helemaal uitverkocht en het publiek heeft genoten. Voor het avondvullende programma in het Weertse Munttheater dat om 20.15 uur begint zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Voor tickets en meer informatie: www.munttheater.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie