Sinds 25 maart is er een nieuwe belevingsplek in Weert: WarenHuis. In WarenHuis vormen shop in shops en een conceptstore samen een clustering van innovatieve winkelformules.

Het is een initiatief dat prachtige producten en ondernemers bij elkaar brengt. Het is opgericht met als doel om verschillende ondernemers de kans te bieden om hun eigen producten of merk van een gericht groot publiek te voorzien. Als bezoeker van de conceptstore kun je een breed en gevarieerd aanbod van handgemaakte en unieke producten bewonderen en deze direct afrekenen en mee naar huis nemen.

Shops in shop

In de WarenHuis shops vind je Rewear store, Veel Soeps en JUICE! by Maaike. Rewear store biedt tweedehands dameskleding en woonartikelen aan. De kleding wordt selectief gekozen uit de ingebrachte schone kleding. Er is een constant wisselende collectie van bijzondere, stoere, vrouwelijke en moderne kleding. Doordat de kleding voor een korte periode in de winkel hangt, blijft de collectie ontzettend vernieuwend.

Veel Soeps biedt een steeds wisselend soep-assortiment aan, gemaakt van verse, veelal biologische, producten. Je kunt ook terecht voor een tosti en een drankje. Kom heerlijk zitten in WarenHuis of op het gezellige binnenterras. To go or not to go…

JUICE! by Maaike is een sap/smoothiebar waar de lekkerste en gezondste drankjes vers gemaakt worden. Met iedere week nieuwe smaken blijft JUICE! vernieuwen. Ook kun je terecht bij JUICE! voor een heerlijk gebakje en vers fruit. Je kunt het op je gemak opdrinken in de zaak of een drankje ‘to-go’ meenemen.

Kom dus binnen bij WarenHuis en proef de sfeer. Een plek waar bezoekers terecht kunnen om te winkelen, maar ook voor een hapje of drankje. Je vindt WarenHuis in Cwartier, in de voormalige ruimte van Burgerzaken, Beekstraat 54 Weert.

Foto: Team WarenHuis (vlnr): Aniek van Haperen (ReWear), Maaike van Heeswijk (Juice!), Wil Reinders (Veel Soeps), Rachel Paar (WarenHuis), Susan Swinkels (WarenHuis).