Opening wedstrijdseizoen St. Petrus

Op zaterdag 8 april aanstaande start hengelsportvereniging St. Petrus uit Weert haar nieuwe hengelsportseizoen 2017. Een seizoen met een feestelijk tintje! De vereniging bestaat dit jaar namelijk 90 jaar. In het kader van dit jubileum zal op zaterdag 24 juni een speciale jubileumwedstrijd worden georganiseerd.

Het totale wedstrijdprogramma 2017 bestaat dit jaar uit 23 verenigingswedstrijden. Op basis van de resultaten van 2016 is dit jaar als parcours gekozen voor met name de vijvers rondom Weert en de Noordervaart in het voorjaar. Terwijl in het najaar met name zal worden gehengeld op de Zuid Willemsvaart in Weert.

Het wedstrijdseizoen van H.S.V. St. Petrus wordt geopend op zaterdag 8 april met de Voorjaarstrofee 2017. De eerste wedstrijd wordt gehouden op Noorderlaan vijver van 9.00 uur tot en met 13.00 uur. Er kan worden ingeschreven tot uiterlijk 8.00 uur nabij de vijver. Het inschrijfgeld bedraagt € 5 per deelnemer.

De tweede wedstrijd wordt op zaterdag 22 april vervist op de Noordervaart. Inschrijven kan tot uiterlijk 8.00 uur bij de Niesakkerbrug. Tenslotte wordt de laatste wedstrijd van dit blok op zaterdag 6 mei georganiseerd op de Noorderlaan vijver. Inschrijven voor deze wedstrijd kan tot 8.00 uur bij de vijver. Na afloop van de derde wedstrijd zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Deelnemers welke aan minimaal 2 van de 3 wedstrijden hebben deelgenomen vallen sowieso in de prijzen. Verder geldt er een visverbod tot en met 14.00 uur voor de betreffende wedstrijddata op bovenstaande parkoersen voor niet-deelnemers aan de wedstrijden. Voor het gehele wedstrijdprogramma 2017 van H.S.V. St. Petrus en de reglementen, neem een kijkje op de website: www.stpetrus.nl