Primera Wouters in de prijzen

1 reactie

Zondag 9 april j.l. zijn de Top Retail Awards van de Nederlandse Loterij over het jaar 2016 weer uitgereikt. Tijdens de spectaculaire dag, waarbij de beste verkooppunten van het land worden beloond, is Primera Wouters uit Weert weer in de prijzen gevallen.

Vanaf deze editie van het Award Gala waren de Staatsloterij en de Lotto gecombineerd tot Nederlandse Loterij en hierbij gooide Primera Wouters hoge ogen. Voor het 9e jaar op rij hebben ze zich gehandhaafd als beste verkooppunt van Limburg en op de landelijke ranglijst van meer dan 8500 verkooppunten prijkt een knappe 13e plek!

Afgelopen jaar zijn er weer een groot aantal winnende loten verkocht, waaronder €200.000,- op een 1/5 Staatslot met XL. Het hoogtepunt was een fantastisch bedrag van €596.446,- dat werd gewonnen in de Euro Jackpot.

Iedereen die helaas geen geluk heeft op zijn/haar Staatlot hoeft niet te treuren. Ieder najaar organiseert Primera Wouters een “nietenspel” waarbij degene die geen prijs hadden op hun Staatlot, toch nog kans maken op een mooie prijs, variërend van een fles wijn tot een nieuwe flatscreen TV. Aanstaande vrijdag bedraagt de Euro Jackpot €86.000.000,-

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie