Fietsster lelijk ten val in Stramproy

(Update 18.35u) (Foto’s) De hulpdiensten zijn zaterdag rond 8.40 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Mgr. Nolensstraat in Stramproy.

In de straat vlakbij het kerkplein was een fietsster lelijk ten val gekomen. De fietsster brak hierbij haar been. In eerste instantie leek de situatie zo ernstig dat uit voorzorg een traumahelikopter werd opgeroepen. De vrouw was gelukkig nog bij kennis en de traumaheli mocht uiteindelijk omdraaien.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. De politie onderzoekt de betrokkenheid van de personenauto op de plek van het ongeval. De bestuurder van de auto is ter plaatse gebleven, maar gezien de taalbarrière is de situatie nog niet helemaal duidelijk voor de politie. Bij de auto is ook vrijwel geen schade te zien.

De gewonde fietsster is meegenomen naar het ziekenhuis. De politie doet ter plaatse onderzoek om de exacte toedracht van het ongeval vast te leggen.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Heb iets gezien? Meld je dan via het telefoonnummer 0900-8844 onder vermelding van het registratienummer 2017080983.