Toegankelijkheidscertificaat Denver

(Foto’s) Burger, Wine en Steak restaurant Denver aan het Bassin 5 in Weert heeft weer iets te vieren. Op 9 mei kreeg zij een speciaal voor Denver ontwikkelde braille menukaart gemaakt door Rachel Valkenburg.

Op deze manier kan aan blinden en slechtziende mensen een nog betere service verleend worden. Zelf kiezen uit de kaart met heerlijke burgers en steaks hoort daar vanaf nu bij!

Tijdens de bouw is zeer goed gekeken naar de diverse mogelijkheden van de panden. Het restaurant is dan ook zeer toegankelijk voor mensen met een beperking. Dit geldt overigens ook voor het naast gelegen Borrel restaurant Barco dat ook door Jeurgens wordt geëxploiteerd. Een tijdje geleden is er een toegankelijkheidsonderzoek uitgevoerd door het gehandicapten platform Weert (sinds april is deze stichting opgeheven) en het rapport stelt dat aan alle criteria is voldaan. Bij het maken van het rapport werd al snel duidelijk dat er een toegankelijkheidscertificaat uitgereikt kon worden. Daarom heeft René Jeurgens dinsdag de sticker ontvangen.

Bij Denver aan het Bassin 5 in Weert hebben ze onlangs al een feestje kunnen vieren omdat ze zijn verkozen tot 1 van de 3 beste Burger en steak restaurants van heel Limburg.
Maar niet alleen een perfecte steak of hamburger en goede sfeer vindt eigenaar René Jeurgens belangrijk. Net zo belangrijk is het dat iedereen zich er thuis kan voelen en daarbij mag het niet uitmaken of je nu valide of mindervalide bent.

René geeft aan erg gelukkig te zijn met de erkenning maar is vooral zeer tevreden dat zijn restaurant voor een hele grote groep gasten toegankelijk is. Ook voor de gast waarbij dat in veel gevallen minder vanzelfsprekend is want volgens Jeurgens moet uit eten bij Denver voor iedereen een feestje zijn.
[nggallery id=’5052′]