Spectaculaire dansshow

Uitgaan Plaats een reactie 2 min. leestijd

Judith’s Dance Point viert haar vijfjarig jubileum met een spectaculaire dansshow voor het goede doel. Amateurs en professionals dansen de sterren van de hemel voor stichting Op Herme. De kaartverkoop voor deze bijzondere voorstelling Dance, Share, Care together is van start gegaan.

Als afsluiting van haar jubileumjaar verzorgt Judith’s Dance Point in samenwerking met andere Weerter dansorganisaties zoals dansschool Fresh en Arte Favola, een spectaculaire en veelzijdige dansshow. In deze unieke voorstelling wordt het publiek getrakteerd op onder meer streetdance, riverdance, latin, ballroom en rolstoeldansen. Ook de allerkleinsten laten op schattige wijze hun dansjes zien. Daarnaast toont Arte Favola een prachtig staaltje aerial tissue en mogen ook de majorettes van St Lucie niet ontbreken.

Voor het goede doel werken amateurs en professionals belangeloos mee aan deze show. Zo maakt de professionele latin coach Ruud Moers samen met zijn partner en meervoudig Nederlands kampioen Jill van Dijk zijn opwachting. Daarnaast geven ook onder meer Robert en Kim Roovers acte de présence.

Het goede doel dat centraal staat is Stichting Op Herme in Ell. Deze stichting ondersteunt al meer dan 25 jaar activiteiten op het gebied van opvang en verzorging van dieren en kinderen in kwetsbare posities. Dit varieert van het bieden van een liefdevol thuis voor kinderen die voor korte of lange termijn niet thuis kunnen wonen, tot een rusthuis voor paarden, pony’s en andere dieren. Op boerderij “Heykeshoeve” worden daarnaast activiteiten georganiseerd op het gebied van muziek, buitenleven, creatieve vorming en omgang met dieren.

De spectaculaire en unieke voorstelling Dance, Share, Care together is te zien in het Munttheater in Weert op maandag 5 juni om 14.30 uur. Kaarten zijn voor €14,50 verkrijgbaar bij Judith’s Dance Point en het Munttheater, of via www.munttheather.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie