Werkzaamheden vorderen gestaag

Algemeen Weert 2 reacties 2 min. leestijd

(Foto’s) Momenteel wordt er hard gewerkt aan de herinrichting van twee belangrijke wegen in Weert. De projecten vorderen gestaag.

Bassin

Op het Bassin wordt gewerkt aan de verbetering van de verkeersveiligheid en de verfraaiing van de noordelijke entree van Weert. De aannemer is nog druk doende met fase 1A en A2. Als de werkzaamheden volgens planning verlopen moeten deze twee fases volgende week worden afgerond. Daarna gaat men beginnen met de volgende fase (westzijde van Bassin en de noordzijde van de Kasteelsingel). De eerste contouren van de vernieuwing zijn inmiddels zichtbaar.

Maaseikerweg

Ook op de Maaseikerweg wordt hard gewerkt. Daar wordt de in de volksmond genoemde ‘banaan’ rechtgetrokken. Tevens vervangt met diverse leidingen. Als alles volgens planning verloopt gaat de werk volgende week weer open. Maar het is extra hard werken. Om niet achter op schema te komen wordt er zelfs op zaterdagen en in de avonduren doorgewerkt. Ook hier liggen de eerste tegels in de grond.

Website voor project Bassin

Voor het project Bassin is door Heijmans Wegen een speciale website opgezet. Daar kun je de planning volgen. Ook zijn er sinds deze week 3D-tekeningen te bekijken van de toekomstige situatie. Bekijk en lees het via: www.weertbassin.nl.

[nggallery id=’5032′]

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties